Digitaal schuiven met spelers – SMART Board binnen de sportomgeving

Een zeer leuke verrassing! Wesley Sneijder op bezoek in onze SMART Board showroom. Op zoek naar een meer interactieve manier van o.a. wedstrijdbesprekingen.
 

 
Zie ons filmpje met het resultaat. Een verrijdbare SMART Board 6000S opstelling waarmee digitaal schuiven met spelers mogelijk is en waar je direct digitale aantekeningen kan maken binnen het voetbalveld of ander beeldmateriaal. Zeer gebruiksvriendelijk waarbij pen oppakken digitaal schrijven betekent en je vinger Touch.
 
De SMART Board oplossingen zijn al jarenlang bekend binnen onderwijssituaties als klaslokalen (digitaal whiteboard) en binnen zakelijke omgevingen als digitale vervanging van whiteboard, flip-over en beamer/projectiescherm. Het SMART Board zorgt voor efficienter werken waarbij digitaal wordt gewerkt en wordt samengewerkt aan het SMART Board binnen 1 ruimte, maar ook samen gewerkt kan worden op afstand bijvoorbeeld middels videovergaderen.
 
Binnen sportomgevingen zien wij echter ook steeds meer inzetbaarheid van een SMART Board opstelling. Waar voorheen een traditioneel whiteboard of flip-over werd gebruikt voor een uitleg of wedstrijdbespreking wordt nu het SMART Board gebruikt voor digitale uitleg en digitale inkt en interactief schuiven met ‘poppetjes’ en situaties.
 
Even snel filmmateriaal laten zien van een sportsituatie? U doet dit rechtstreeks op het scherm en kunt tevens met digitale inkt aantekeningen maken bij en over dit filmmateriaal.
 
“Het meest mooie aan een SMART Board is dat het ook zo werkt zoals u verwacht dat het zal werken.”
 
Meer mogelijkheden voor inzetbaarheid:

  • Vergaderingen (bijvoorbeeld ledenvergadering);
  • Trainingen intern;
  • Sponsorbijeenkomsten;
  • Overige presentaties.
  •  
    Benieuwd naar de mogelijkheden van het SMART Board binnen uw omgeving? Maak een afspraak met ons en wij laten u graag meer zien. info@limid.nl

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan