Interessante firmware update beschikbaar voor uw Barco Clickshare!

barco clickshare cse-200 firmware update
 
10 juli 2018 – Met gratis drie maandelijkse firmware-updates, verbetert Barco voortdurend de snelheid en eenvoud van ClickShare. Met de nieuwste softwareversie ligt de nadruk op de gebruikerservaring in vergaderruimten met touchscreens.
 
Gebruikt u Barco Clickshare model CSE-200? Dan is er een interessante firmware update beschikbaar, zeker wanneer u de ClickShare combineert met een touchscreen. Met de update krijgt u beschikking over de Touchback functie. Presentatoren besturen elke applicatie op hun laptop via het touchscreen in de kamer, in plaats van de computermuis te gebruiken. Met deze geavanceerde functie voegt ClickShare energie toe aan vergaderingen en leidt het de weg naar meer innovatieve samenwerkingsmethoden.
 
De update voegt ook ondersteuning voor de Button Manager toe. Bekijk hier de mogelijkheden van de Button Manager.
 

Link naar update

 
 
 

Nog geen Touchschreen?

Gebruikt u ClickShare in combinatie met een normaal beeldscherm en heeft u behoefte aan interactiviteit? Neem dan contact met ons op.

 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan