Flash bestanden omzetten voor SMART Notebook

SMART Notebook flash bestanden omzetten
Adobe stopt met het ontwikkelen van Flash software. Flash was jarenlang de belangrijkste en meestgebruikte plugin om online video’s te bekijken en animaties zoals browsergames af te spelen. Maar de software kampt al jaren met beveiligingsproblemen en wordt niet ondersteund door smartphones. Inmiddels wordt Flash in de meeste internetbrowsers daardoor standaard geblokkeerd.
 

SMART Notebook ondersteunt geen flash meer

SMART Notebook heeft altijd gebruik gemaakt van Flash om animaties en spelletjes mogelijk te maken. Met de nieuwste versie(s) van SMART Notebook komt daar echter verandering in. De nieuwste versies van SMART Notebook (16.2 en hoger) ondersteunen geen Flash meer en als u de software update, kunnen er ingrijpende wijzigingen in uw oude SMART Notebook bestanden worden aangebracht als ze gebruik maken van Flash.
 

Hoe SMART u helpt om bestanden om te zetten

SMART wil u helpen om uw content om te zetten en heeft de meest populaire Notebook widgets aangepast zodat uw Flash content na een update automatisch omgezet is naar HTML 5. Als u Flash bestanden heeft geïmporteerd die niet in Notebook zijn gemaakt, kunt u ze tot 2024 openen in een webbrowser die Flash nog wel ondersteund. Andere activiteiten die niet om te zetten zijn kunt u makkelijk zelf opnieuw maken met de nieuwe Notebook hulpmiddelen. Raadpleeg daarvoor de handleiding.
 

Wat moet ik doen als ik nu nog gebruik maak van Flash in mijn SMART Notebook bestanden?

Heeft u altijd gebruik gemaakt van Flash in uw oude SMART Notebook bestanden? U kunt twee dingen doen:

 
1. Update (nog) niet en plan een moment in de toekomst in om dit wel te doen.
Zorg dat u nog niet update naar de volgende versie van SMART Notebook. Blijf de oude software gebruiken tot u de tijd heeft vrijgemaakt om uw bestanden om te kunnen zetten.
 
2. Update naar de nieuwste SMART Notebook en maak gebruik van onderstaande video en handleiding.
Als u klaar bent om over te stappen en tijd heeft vrijgemaakt om uw bestanden aan te passen, kunt u updaten naar de nieuwste SMART Notebook versie. Ontdek hoe SMART u kan helpen uw favoriete activiteiten en widgets over te zetten naar een indeling die zal overleven. Bekijk de video welke hulpmiddelen beschikbaar zijn en download een stapsgewijze handleiding.
 

 
 
 

Video: Coverteer uw Flash bestanden in SMART Notebook

 

Download de handleiding: hoe converteren Flash bestanden zich in SMART Notebook 16.2?

Op de SMART Exchange website kunt u een .Notebook bestand handleiding downloaden.
 

 
 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan