Klaslokaal: inrichting van 100 lokalen met touchscreen

De aangeboden i3 touchscreen modellen beschikken over Ultra HD resolutie en OPS mogelijkheid en daarmee beschikt deze onderwijsinstelling over een stabiele basis voor de komende jaren. De high-end Ultra HD touchscreens worden gecombineerd met nieuwe standaarden en technieken die de algemene beeldkwaliteit naar een hoger niveau tillen, ook wanneer u full HD signaal aanbiedt. De touchscreens van i3TOUCH zijn voorzien van een uniek 20-punts touch techniek genaamd V-Sense. Deze techniek zorgt voor een accurate en snelle werking en een natuurlijk schrijfgevoel. V-sense zorgt tevens voor de mogelijkheid om met meerdere gebruikers te werken op het touchscreen.

 

De nieuwe generatie touchscreen van i3TOUCH zijn voorzien van een ingebouwde versterker en  krachtige luidsprekers. De speciale glasplaat (veiligheidsglas) met anti reflectie voorkomt hinderlijke reflecties en bied een grote inkijkhoek.

 

De i3TOUCH Excellence beschikt over een OPS-slot, waardoor elke gewenste OPS pc nu en in de toekomst in het scherm geïntegreerd kan worden. Dat is belangrijk gezien de levensduur van uw touchscreen van soms wel 7 of 8 jaar bedraagt echter de pc niet. U heeft dus de mogelijkheid om de interne pc up-to-date te houden.

  

Beter samenwerken dankzij een eerlijk advies

Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Onze adviezen worden dus niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies, die bij uw situatie past.

 

SMART Board 7000 recensie review Melangton Bergschenhoek verkoper Wijnand / verkoper Maikel

 

Neem contact met ons op

Bent u van plan om display technologie in te zetten in uw vergaderfaciliteiten? Limid biedt advies over het formaat, mogelijke toepassingen en integratie binnen uw faciliteiten.

 

 

 

Bekijk de producten uit deze installatie

i3Touch Excellence 86"  

 

i3Touch Excellence 65″ 4K Display

De i3 Touch Excellence 65″ biedt een geweldig, eenvoudig te gebruiken en betaalbaar alternatief voor de traditionele interactieve…

 

Meer
info

 

 

i3computer 503 W  

 

i3computer 503 W

De i3COMPUTER OPS is een compacte minicomputer zonder kabels. Hij kan probleemloos worden aangesloten op het scherm en beschikt…

 

Meer
info

 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan