i3Touch 65″ aan wandbeugel in meer dan 100 klaslokalen

De opdracht

Voor een middelbare school hebben wij 41 klaslokalen voorzien van 65″ i3Touch schermen met een ingebouwde i3computer. De schermen zijn op een wandbeugel gemonteerd en de kabels zijn netjes weggewerkt via een wandgoot.
 

Beter samenwerken dankzij een eerlijk advies

Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Onze adviezen worden dus niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies, die bij uw situatie past.
 
SMART Board 7000 recensie review Melangton Bergschenhoek verkoper Wijnand / verkoper Maikel
 

Neem contact met ons op

Bent u van plan om display technologie in te zetten in uw vergaderfaciliteiten? Limid biedt advies over het formaat, mogelijke toepassingen en integratie binnen uw faciliteiten.
 
 

 

 

Bekijk de producten uit deze installatie

i3Touch Excellence 86"

i3Touch Excellence 65″ 4K Display

De i3 Touch Excellence 65″ biedt een geweldig, eenvoudig te gebruiken en betaalbaar alternatief voor de traditionele interactieve…

 

i3computer 503 W

i3computer 503 W

De i3COMPUTER OPS is een compacte minicomputer zonder kabels. Hij kan probleemloos worden aangesloten op het scherm en beschikt…

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan