Infocomm 2018: Nieuwe functionaliteiten van de SMART Board 7000

Infocomm 2018 nieuwe functies SMART Board 7000
13 juni 2018 – Afgelopen week vond de Infocomm beurs plaats in Las Vegas. Infocomm is het grootste AV evenement in Noord Amerika.
 
Limid reisde helemaal naar de Verenigde Staten en sprak onder meer met Frazer Couzens, Manager Enterprise Strategy bij SMART over de nieuwe functionaliteiten die de SMART Board 7000 series binnenkort te bieden heeft.
 
Deze zijn onder andere:
 

Nieuwe startscherm ervaring

De zwarte menubalk die eerst onderaan het scherm verscheen, wordt vervangen door een volledig nieuwe startscherm ervaring.
 

 • Aanpasbaar bureaubladachtergrond:
  De achtergrond van het startscherm kunt u aanpassen naar uw eigen huisstijl.
 • Nieuwe lay-out van de applicaties
  De applicaties invoer, scherm delen, instellingen en opruimen staan nu onderaan het startscherm.
 • Recenten en favorieten
  Vanaf het startscherm kunnen gebruikers snel schakelen tussen apps en recente bestanden. De recente bestanden worden weergegeven op het startscherm en kunnen ook worden vastgezet onder favorieten. U kunt de favorieten net zo gemakkelijk weer verwijderen door op opruimen (‘clean up’) te drukken.
 • Lessen delen met het klassenpaneel in de Notebook-player
  Net als in de SMART Learning Suite Online omgeving kunnen docenten nu Notebook-lesinhoud naar de apparaten van leerlingen verzenden.

 

Nieuwe screen share mogelijkheden

Draadloos delen van het scherm van het ene apparaat op het SMART Board was al mogelijk via Google Cast, AirPlay en Miracast zonder app te hoeven dowloaden. Maar nu komen er nog meer nieuwe mogelijkheden bij:
 

 • Niet één, maar twee schermen delen!
  Het wordt mogelijk om twee schermen tegelijkertijd op het SMART Board te delen. U kunt ook nog eens over beide gedeelde schermen heen schrijven zoals u gewend bent.
 • Video streamen in de draadloos scherm delen applicatie.
  In de draadloos scherm delen applicatie is het nu nog makkelijker om video te streamen. U kunt de video pauzeren of terugspoelen met behulp van de knoppen die op het scherm verschijnen.

 

Verbeterde pennen voor de 7000 serie

De pennen van de SMART Board 7000 serie gebruiken SilkTouch en krijgen een zachte penpunt waardoor u beter druk kunt uitoefenen en vloeiender kunt schrijven. De nieuwe pennen zullen binnenkort te bestellen zijn.
 

Slanke Mini-pc voor de 7000 serie

Dankzij de slanke mini-pc wordt het nog makkelijker om een mini-pc aan uw SMART Board te koppelen. Met de Full i5 Marble Creek Mini-pc die binnenkort beschikbaar zal zijn, kunt u makkelijk uw eigen bestanden op de vertrouwde Windows 10 omgeving meenemen en koppelen aan een SMART Board 7000 in een ander lokaal.
 

Bekijk de video

Wij hebben een korte demo video gemaakt op de beurs die u hieronder terug kunt kijken:
 

 
Frazer Couzens noemt onze website SMARTBoard.nl een paar keer! SMARTBoard.nl is onderdeel van Limid. Op Limid.nl bieden we producten aan van verschillende merken. Maar als SMART Platinum Partner wilden we ook graag een website aanbieden waar alle SMART producten op één plek in het Nederlands uitgelegd worden, omdat SMART Technologies zelf nog geen Nederlandse website heeft.
 

Beter samenwerken dankzij een eerlijk advies

Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Onze adviezen worden dus niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies, die bij uw situatie past.
 
SMART Board 7000 recensie review
 

Probeer het zelf

Nieuwsgierig naar de SMART Board 7000? Maak een afspraak om het scherm zelf te proberen in onze showroom! Samen met een specialist die de tijd voor u neemt, krijgt u een advies op maat.
 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan