LeftClick

Volksbank  

Automatische Digital Signage

LeftClick biedt hard- en software voor digital signage die het fundament vormen van uw bedrijfscommunicatie. Plug & play of volledig op maat.
 
De LeftClick player werkt op alle apparaten (lcd-, led-, oled-, touch- of projectieschermen). U regelt uw digital signage gemakkelijk zelf via de portal.
 
Deze portal is webgebaseerd en is daarmee toegankelijk via een laptop, desktop, tablet, smartphone met Windows, OS X, Ubuntu/Linux of Citrix. Het werkt op alle systemen en bied u daardoor alle vrijheid.
 
Verkrijgbaar als 2 verschillende players (LC7102 en LC7102L). Het maandbedrag wordt berekend over 48 maanden (financial lease is ook mogelijk).

 

Webgebaseerde portal
Werkt op alle apparaten
Eenvoudig te integreren

 
 

 

Bekijk de LeftClick video

 

 

Boek een demo van LeftClick in onze showroom in Houten

Om de verschillende mogelijkheden van LeftClick te kunnen vergelijken, toont elk scherm in Showroom Houten een andere LeftClick configuratie:

Your browser does not support SVG

De basis: Plug & play van de standaard templates

Your browser does not support SVG

Inspiratie: Volledig op maat gemaakte templates

Your browser does not support SVG

Extra: beschikbare abonnementen op overheidsinformatie

Your browser does not support SVG

Uitlegvideo: Hoe werkt u met LeftClick?

Your browser does not support SVG

De Roomguide: Beheer van zalen en ruimtes

 

Volksbank  

De basis: Plug & play van de standaard templates

Dit scherm toont de standaard templates die beschikbaar zijn in de webportal van LeftClick. Met de standaard LeftClick opstelling kunt u de volgende bestanden uploaden: Afbeeldingen, PowerPoints en Full Screen Video’s (landschap, portret of zelfs een live H.264 RTSP stream). Ook beschikt u over gratis live content van: Youtube, Vimeo, Nu.nl, Buienradar, Twitter en Yammer. Daarnaast zijn er de volgende screensavers: een aquarium, haardvuur of een klok.
 

 

Volksbank  

Extra: beschikbare abonnementen op overheidsinformatie

Naast de standaard templates kunt u ook betaalde diensten afnemen die de overheid beschikbaar heeft gesteld. Voorbeelden van deze informatie zijn de reisinformatie van 9292 (voor bus en treintijden vanaf uw locatie) en Verkeersinformatie van Rijkswaterstaat. In de LeftClick webportal kunt u kiezen op welke tijden u deze informatie op uw scherm wilt tonen. Handig als collega’s rond dezelfde tijd weggaan.
 
 
 

 

LG display  

Inspiratie: Volledig op maat gemaakte templates

Op dit scherm tonen wij op gemaakte templates die u inspireren om zelf aan de slag te gaan. Het is mogelijk om de informatie van deze templates aan automatische systemen te koppelen. Zo kunt u uw bezoekers en collega’s informeren wanneer ze binnen komen met bijvoorbeeld evenementen (gekoppeld aan Microsoft Exchange), vacatures (gekoppeld aan een RSS feed op uw website) en andere bedrijfsspecifieke informatie.
 

 

Extron DTP kabel  

Uitlegvideo: Hoe werkt u met LeftClick?

Op dit scherm tonen wij videobeelden van hoe de LeftClick webportal er achter de schermen uit ziet. In de korte en overzichtelijke video tonen wij hoe we de templates gemaakt hebben en beheren die in de showroom te zien zijn. Bij uw bezoek aan onze showroom zullen wij u de webportal ook op een laptop laten zien. Als u besluit om op aanschaf over te gaan, zullen wij de LeftClick webportal verder behandelen in een LeftClick training bij u op locatie.
 

 

Extron DTP kabel

De RoomGuide: Beheer van zalen en ruimtes

Het beheer van zalen en vergaderruimtes vraagt nogal wat van uw organisatie. Snel een antwoord op de vraag of er een ruimte beschikbaar is, of mensen verwijzen naar de juiste ruimte. Dit vergt tijd en kan vaak duidelijker. Maak het uw bezoekers en uw personeel makkelijker met het reserveringssysteem RoomGuide.

 

Op het speciale 10.1 inch touchscherm van de RoomGuide worden uw beschikbare ruimtes en zalen getoond. De Roomguide kan gekoppeld worden aan automatische systemen zoals Facilitor, Google Calendar, Office365, Outlook/Exchange, Axxerion, FM Insight, MyTimetable, Planon, Scienta Syllabus Plus, ServiceNOW, Topdesk en Ultimo.

 
 

Interesse?

Heeft u ook een ruimte waar innovatie en een technologisch slimme digital signage oplossingen nodig is? Neem dan contact met ons op. In overleg is een referentiebezoek mogelijk. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan