• SNELLE SERVICE
  • SCHERPSTE PRIJS
  • DESKUNDIG ADVIES
  • LANDELIJKE DEKKING

Nog beter lesgeven met ICT: Bezoek SMART Op de NOT onderwijsbeurs

SMART Technologies staat komend jaar op de grootste vakbeurs voor onderwijsprofessionals: de NOT 2017. Op de NOT ontdekt u de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Maak ruimte in uw agenda en maak een afspraak met ons op de SMARTboard stand. De NOT vakbeurs vindt plaats van 24 t/m 28 januari 2017 in de jaarbeurs te Utrecht.
 

4 redenen waarom u de beursstand van SMART niet mag missen!
 

1. Doe ideeën op die toepasbaar zijn in uw les.

Bij de beursstand van SMART kunt u terecht met al uw vragen over ict, interactief lesgeven en de beschikbare software applicaties. Met de handige software van SMART kunt u interactieve lessen sneller voorbereiden en kostbare tijd besparen. Maak bijvoorbeeld gebruik van SMART Exchange, een professionele leeromgeving waar u lesplannen van andere leraren kunt gebruiken. Wilt u meer hulp bij het gebruiken van uw SMARTboard? Vraag dan een gecertificeerde SMARTBoard Training aan op uw locatie voor uw hele team bij Limid.
 

2. Maak vrijblijvend kennis met SMART zonder kostbare onderwijs tijd te verliezen.

U krijgt een unieke kans om vrijblijvend in aanraking te komen met de nieuwste SMARTBoard producten. De specialisten zijn de hele dag aanspreekbaar en geven gratis leerzame demonstraties. Uw tijd is kostbaar, het onderwijs een hectisch vak. Hoe fijn is het dan om eerst even rond te kijken naar de nieuwste digiborden zonder dat u een aparte afspraak hoeft te regelen? Eerst maar eens rustig oriënteren. Als u eenmaal weet welke onderwijsdoelen u wilt bereiken, kan Limid u aan een passende ICT installatie helpen waarmee u deze doelen mogelijk gaat maken.
 

3. De nieuwste oplossingen van SMART: de marktleider van digitale schoolborden.

Ongeveer 20 jaar geleden ontwikkelde SMART het eerste en wereldwijd meest gebruikte digitale schoolbord. Vandaag is SMART de wereldmarktleider in het onderwijs. SMART heeft meer klaslokalen uitgerust dan alle andere producenten samengeteld. Zorg voor innovatie op uw school. Maak een afspraak voor advies over de nieuwste revolutionaire onderwijs technologie.
 

 

4. Profiteer van korting op uw volgende SMARTBoard met Limid's nieuwste inruilactie!

Limid gunt u de nieuwste apparatuur voor beter onderwijs. Bij inlevering van uw oudere model SMARTBoard, krijgt u daarom tijdelijk 10% korting op het nieuwste SMARTBoard. Interesse? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.
 

Kom in aanraking met beter onderwijs dankzij Limid

Limid is gecertificeerd kennis- en servicepartner van SMART met meer dan 15 jaar ervaring in de Nederlandse onderwijsmarkt.

Op www.smartboard.nl bekijkt u eenvoudig de nieuwste SMARTBoards, kunt u productspecificaties downloaden en ziet u duidelijke prijzen. Deze waardevolle informatie is voor u beschikbaar gemaakt in het Nederlands.

Uiteraard kunt u ook onze showroom in Zwolle of Houten bezoeken om de interactieve touch-producten voor u zelf te zien en aan te voelen met een specialist die de tijd voor u neemt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een advies op maat in onze showroom!

BEZOEKADRES

  • Limid
  • Ohmstraat 2
  • 8013 PZ Zwolle
  • facebook facebook
FaceBook Twitter

POSTBUS

  • Limid
  • Postbus 85
  • 8000 AB Zwolle

NIEUWSBRIEF

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES?