• SNELLE SERVICE
  • SCHERPSTE PRIJS
  • DESKUNDIG ADVIES
  • LANDELIJKE DEKKING

Technologie in het klaslokaal die de wereld dichter bij brengtStel, u bent tijdelijk met verlof en mist uw leerlingen verschrikkelijk. Dan kunt u altijd nog checken hoe het met ze gaat via technologie in het klaslokaal!

Danesa Menge’s favoriete manier om contact op te nemen met haar leerlingen is met SMART amp. SMART amp is een interactief programma dat het voor mensen mogelijk maakt om samen te werken en te leren. Omdat SMART amp is ontwikkeld door SMART, een bedrijf dat leren begrijpt, is het het ideale programma voor uw leerlingen. Het werkt vanuit de cloud en werkt dus op alle apparaten en sturingsprogramma’s. SMART amp heeft ingebouwde functies, zodat kinderen de app niet hoeven te verlaten en de uitleg filmpjes en afbeeldingen direct in het programma kunnen gebruiken.

Je hebt scholieren die verlegen zijn en niet graag hun hand opsteken om een vraag te beantwoorden. Via smart AMP kunnen ze toch makkelijk laten zien hoe ze tot een antwoord zijn gekomen. Andere leerlingen kunnen die methode dan ook overnemen als ze die beter begrijpen. Zo kunnen ze er samen achter komen wat de beste manier is om een vraag te beantwoorden. Als u de leerlingen de controle geeft over hoe ze leren, leren ze veel meer.

Het beste aan SMART amp is dat samenwerken automatisch gaat. Leerlingen moeten samenwerken om een taak te voltooien. Met de deel-functie zijn werkruimtes nog gemakkelijker te delen tussen leerlingen in de les en daarbuiten.

Met SMART amp is Danesa in staat om te chatten met haar leerlingen vanuit huis. De eerste keer dat ze vanuit huis contact op nam met haar leerlingen in de les, schrokken ze een beetje. Hoewel ze haar leerlingen vertelt dat ze alles kan volgen, vergeten haar leerlingen heel snel dat Danesa op ze let, want ze maakt deel uit van hun amp team en kan met hen samenwerken. Terwijl ze onopgemerkt haar leerlingen kan sturen om op hun taak te focussen. Een dubbele overwinning!

Naast het checken van haar leerlingen, maakt het gebruik van SMART amp de wereld kleiner en toegankelijker. Leerlingen in een klein dorp van Nederland zijn niet altijd in staat om te reizen naar verre landen. Natuurlijk hebben ze het internet en google om dingen te bekijken. Maar dat kan de gesprekken en interacties met de mensen die in verre oorden leven niet vervangen.

Dit jaar gaf Danesa les aan groep acht, waarbij ze eindelijk in staat was om haar leerlingen iets te leren over Anne Frank. Danesa geeft les in de Verenigde Staten en staat daardoor wat verder af van de lesstof die ze haar leerlingen probeert bij te brengen over Nederland. Via SMART amp had ze contact met haar kennis in Nederland, Boris Berlijn. Met behulp van hem en zijn leerlingen waren de leerlingen van Danesa in staat iets te leren over de Nederlandse cultuur, over de diversiteit in culturen en over hoe de diversiteit in 1943 onze leven nu nog beïnvloedt.

En nu helpen haar leerlingen de leerlingen van Boris door ze iets te leren over de cultuur in de Verenigde Staten. Leren gebeurd echt het beste wanneer er een samenwerking ontstaat. Leren is op zijn krachtigst als connecties ontstaan in de wereld.

Uiteindelijk is het de verbinding met andere mensen wat ons echt dichter tot elkaar brengt. Het brengt ons samen en ook de manier waarop we leren. Danesa’s leerlingen leerden zo veel meer, door de technologische hulpmiddelen die er zijn om de kloof tussen landen te overbruggen. We zijn beter samen en SMART amp bracht ons samen om beter te leren, beter te begrijpen en enthousiast te zijn over de verbinding tot elkaar.

"Vertel het me en ik zal het vergeten.
Laat het me zien en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.”

U kunt een licentie voor het programma SMART AMP krijgen, als u een abbonement neemt op de SMART Learning Suite en één van onze SMART boards.

Voor meer informatie of een uitgebreide demonstratie in onze showroom, laat u vrijblijvend adviseren door één van onze adviseurs.
Stuur ons een mail via info@limid.nl of bel ons: 038 - 420 90 90.

BEZOEKADRES

  • Limid
  • Ohmstraat 2
  • 8013 PZ Zwolle
  • facebook facebook
FaceBook Twitter

POSTBUS

  • Limid
  • Postbus 85
  • 8000 AB Zwolle

NIEUWSBRIEF

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES?