Microsoft Surface Hub 2s

smart teamworks software

Microsoft Surface Hub 2s

Een alles-in-één 50-inch Windows 10 touchscreen met o.a. een geïntegreerde computer, microfoon arrays, een camera en stereo luidsprekers. Waar een Surface Pro of Surface Laptop is ontwikkeld als persoonlijk device, is de Hub 2s gemaakt voor samenwerking in teamverband.

 

Bekende windows-omgeving
Mobiele standaard
Binnenkort: multi-user login

 
 

 

 

 

 

Volksbank  

Introductie

De Microsoft Surface familie, welke is ontworpen voor zakelijk gebruik, is uitgebreid met de Surface Hub 2s. Een alles-in-één 50-inch Windows 10 touchscreen met o.a. een geïntegreerde computer, microfoon arrays, een camera en stereo luidsprekers. Waar een Surface Pro of Surface Laptop is ontwikkeld als persoonlijk device, is de Hub 2s gemaakt voor samenwerking in teamverband.
 

DTP T USW 23 Switch Extron  

Traditioneel versus modern

Creativiteit kan omschreven worden als een proces dat leidt tot nieuwe ideeën die een toegevoegde waarde kunnen bieden voor de organisatie, haar klanten en medewerkers. De traditionele vergaderruimte biedt weinig ruimte tot creativiteit. Zittend rondom een vergadertafel starend naar een groot display nodigt veelal niet uit tot creativiteit. Microsoft Surface Hub 2s is ontworpen om daar verandering in te brengen.
 

 

Volksbank  

Stimuleer samenwerken

Organiseer een brainstorm sessie in Microsoft Whiteboard en betrek je collega’s met hun eigen device. Set via Teams eenvoudig een videogesprek op met partners om te overleggen over een nieuw project. Projecteer het beeld van je laptop draadloos naar de Hub 2s en deel je ontwerp ideeën met je collega’s. Slechts enkele voorbeelden van de kracht van Surface Hub 2s. Surface Hub 2s maakt gebruik van de kracht van o.a. Microsoft Windows 10, Teams, Office, Edge en Microsoft Whiteboard om de productiviteit van uw teams te verbeteren. Uiteraard kunt u geschikte app’s toevoegen vanuit de Microsoft Store.
 

DTP T USW 23 Switch Extron  

Productiviteit en creativiteit

Surface Hub 2s dient waarde creëren door productiviteit en creativiteit van uw teams te vergroten. De vorm waarin deze productiviteit en creativiteit tot stand komt verschilt voor elke afdeling. Enkele voorbeelden: uw marketing afdeling kan HUB gebruiken als middel om een creatief proces te starten voor het verbeteren van een website terwijl uw IT afdeling HUB inzet voor het ontwikkelen van een flow chart ter verbetering van het service proces. De HUB kan ingezet worden voor vrijwel elke afdeling binnen uw organisatie. De waarde van HUB kunt u mede bepalen door de vraag te stellen, wat is de waarde van HUB binnen de verschillende afdelingen van onze organisatie, uw klanten en uw medewerkers?
 

 

Volksbank  

Mobiele standaard en accu

De optionele Steelcase Roam standaard heeft wielen om het scherm te kunnen verrijden, zodat u HUB 2S overal kunt inzetten. Van huddle space of open werkplek tot boardroom, de Hub 2s is multi functioneel in te zetten. Met de optionele APC batterijsysteem (accu) is het zelfs mogelijk om de Hub 2s twee uur te functioneren zonder stopcontact in de buurt. Flexibiliteit alom!

 

DTP T USW 23 Switch Extron  

Tech talk

De beeldkwaliteit van Hub 2s is verbluffend en geeft dankzij de 4K+ resolutie een uitermate scherp beeld. De Hub 2s is uitgerust met een ingebouwde computer met Intel Quad Core 8e generatie i5-processor, 8 GB RAM, 128 GB SSD en Windows 10-besturingssysteem. Dankzij de microfoon array met 8 elementen is elke deelnemer goed te verstaan. De Hub 2s wordt geleverd met een oplaadbare Surface Hub 2 pen en Hub 2 USB-C camera met 90 graden kijkhoek. Qua connectiviteit kunt u rekenen op o.a. USB-C (met Displayport) en HDMI ingang, WiFi 5, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.1 en Miracast. De beschikbare mini displaypoort uitgang biedt de mogelijkheid om een extern display te koppelen aan de Surface Hub 2s.
 

 

Volksbank  
 

DTP T USW 23 Switch Extron  
 

Toekomstige upgrade

Microsoft blijft verder ontwikkelen aan Surface Hub 2 en zal in 2020 aanvullende Surface-functies introduceren zoals rotatie mogelijkheden en multi-user login. Surface Hub 2S kan in de toekomst volledig worden bijgewerkt naar Surface Hub 2X dankzij de mogelijkheid om de processor cartridge van Surface Hub 2 te vernieuwen. Zo kunt u maximaal profiteren van uw investering en de overstap maken van Hub 2S naar Hub 2X in 2020. Hub 2X biedt de mogelijkheid om 4 Surface Hub’s aan elkaar te koppelen. Microsoft geeft tevens aan een 85-inch uitvoering te gaan leveren ergens in de loop van 2020.

 

Demo

De Surface Hub 2s is sinds het vierde kwartaal 2019 leverbaar en beschikbaar in de showroom van Limid BV. Maak snel een afspraak voor een demo en ontdek de kracht van Surface Hub 2s!

 

Disclaimer

Limid BV is een geautoriseerde Surface Hub 2s reseller en kan helpen met voorafgaand onderzoek van de locatie, installatie en implementatie.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan