Nieuwe software update voor SMART Board 6000 en 7000

SMART Board Beta update
29 augustus 2018 – Er is een nieuwe software update beschikbaar voor SMART Boards 6000 en 7000 (AM30 / AM40-toestellen).
Deze update is bedoeld voor zowel educatieve als zakelijke klanten.
 

De update is te bereiken in de instellingen van uw SMART Board.
 

Wat is er veranderd in de nieuwe SMART Kapp module?

Nieuwe bureaubladachtergrond en startschermervaring
De zwarte menubalk die eerst onderaan het scherm verscheen, is vervangen door een volledig startscherm. U kunt de achtergrond van het SMART Board wijzigen naar keuze en zelfs eigen afbeeldingen met een USB stick toevoegen.
 
Nieuwe lay-out van de applicaties
De applicaties invoer, scherm delen, instellingen en opruimen staan nu onderaan het startscherm.
 

Recenten en favorieten
Vanaf het startscherm kunnen gebruikers snel schakelen tussen apps en recente bestanden. De recente bestanden worden weergegeven op het startscherm en kunnen ook worden vastgezet onder favorieten. U kunt de favorieten net zo gemakkelijk weer verwijderen door op opruimen (‘clean up’) te drukken.
 
Lessen delen met het klassenpaneel in de Notebook-player
Net als in de SMART Learning Suite Online omgeving kunnen docenten nu Notebook-lesinhoud naar de apparaten van leerlingen verzenden.
 
Draadloos scherm delen vanaf twee devices
U kunt nu twee schermen tegelijkertijd op het scherm laten zien. Ook kunt u instellen dat u toestemming op het SMART Board moet geven aan leerlingen voordat ze het scherm mogen delen.
 
Video streamen in de draadloos scherm delen applicatie.
In de draadloos scherm delen applicatie is het nu nog makkelijker om video te streamen. U kunt de video pauzeren of terugspoelen met behulp van de knoppen die op het scherm verschijnen.
 

Bekijk de video

In onderstaande video toont Joe Coplen, Product Manager bij SMART, de nieuwe SMART Kapp module:
 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan