Nieuw: draadloos scherm delen met het SMART 2075 display

Draadloos presenteren zonder gedoe!


25 oktober 2017 – SMART Board kent u natuurlijk als marktleider op het gebied van digitale schoolborden. U kunt nu ook kennis maken met het nieuwste SMART display van de familie. SMART zet weer de trend met de standaard ingebouwde module voor draadloos beeldoverdracht vanaf ieder device. De 2075 is een professioneel 75 inch (170 cm breed) display, zonder touch, dat ontworpen is voor iedere ruimte waar meer wordt geëist dan een standaard display.
 

De beste keus voor uw ruimte

Vanaf ieder device (PC, laptop, smartphone en tablet) en besturingssysteem (Windows, iOS, Android) maakt u razendsnel verbinding met het display zonder aanschaf van extra ‘kastjes’ als Apple TV, Chromecast, etc. De 4K Ultra HD resolutie voorziet uw vergadering, presentatie of les van een geweldige beeldkwaliteit. Met het display krijgt u de beste oplossing voor uw ruimte voor een uitstekende prijs!
 

Actie: nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Ter introductie bieden wij de witte uitvoering van het SMART Board 2075 display tijdelijk aan voor € 2.525,- (exclusief btw). Het display wordt geleverd met de software van SMART. Het scherm is direct klaar voor gebruik: apps, kabels of extra hardware zijn niet nodig.
 

 

Maak nu een afspraak, u bent van harte welkom

Uw interesse gewekt? Kom deze en vele andere interactieve, innovatieve, oplossingen bekijken in onze inspiratieruimtes in Amsterdam, Houten of Zwolle. Maak nu een afspraak!
 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan