Limid BV neemt de activiteiten van Sanders Technical over

20 november 2014 – Met ingang van 1 december 2014 zullen de activiteiten van Sanders Technical worden geïntegreerd binnen Limid BV. Dit maakt het voor ons bedrijf mogelijk de rol van AV specialist verder te ontwikkelen.

 

Sanders Technical heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bedrijf dat oplossingen bedenkt en uitvoert voor specialistische vraagstukken op hoog niveau op het gebied van audiovisuele apparatuur binnen het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven.

 
De samenwerking in de afgelopen jaren tussen Sanders Technical en Limid BV bleek zo succesvol dat deze overname van activiteiten een logische stap is. Door het inbrengen van de kennis van Sanders Technical binnen Limid zijn wij nog beter in staat om een volledig pakket totaaloplossingen aan te bieden aan onze relaties Tevens biedt het de mogelijkheid om nog meer te investeren in het ontwikkelen van nieuwe technieken.

 
Limid borgt middels deze overname een zorgeloze toekomst voor haar relaties op het gebied van advies, service en onderhoud van audiovisuele apparatuur.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan