Limid in het TV-programma ‘Ondernemend Nederland’

15 november 2013 – ‘Ondernemend Nederland’ is een televisieprogramma voor en door Ondernemers. Wekelijks wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf krijgt daarvoor de mogelijkheid. Ondernemend Nederland is te zien op RTL 7 met jaarlijks een serie van 26 afleveringen. Binnen deze serie zal het wekelijkse format gethematiseerd zijn en zal een onderwerp centraal staan.

 

Wekelijks zal “Ondernemend Nederland” aan diverse ondernemers een bezoek brengen, en op hun beurt zullen de ondernemers hun tips geven. Kortom; Ondernemend Nederland is het nieuwe business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen.

 

Toekomstbeeld

Kenmerkend binnen de bedrijfsreportage van Limid zijn de interactieve Touchoplossingen van SMART Board . Wij laten zien wat in de basis een SMART Board is en hoe deze toepasbaar is binnen diverse doelgroepen (bedrijfsleven, onderwijs en overheid). Er zijn met name veel praktijkbeelden vertoond vanuit onze nieuwe showroom in Zwolle.

 

Wij trachten een toekomstbeeld te schetsen voor de interactieve touchoplossingen en dat deze meer en meer standaard worden binnen alles soorten en lagen van organisaties. De traditionele vergaderopstellingen, klaslokaalopstellingen zullen aangepast dienen te worden naar de nieuwe eisen van vandaag de dag.

 

Wenst u meer informatie naar aanleiding van ons item binnen ‘Ondernemend Nederland’? Neemt u dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan