Limid is zakenvriend van KWF

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker, zelf, of in de omgeving. Voor al die miljoenen levens maakt KWF Kankerbestrijding al ruim 71 jaar het verschil.
 

Steun van Zakenvrienden

Toen KWF Kankerbestrijding in 1949 werd opgericht, waren de vooruitzichten voor kankerpatiënten uiterst somber. Vijf jaar na de diagnose was nog slechts een kwart van hen in leven. Inmiddels is dat aantal gestegen tot twee derde. Een hoopvolle tussenstand die mede mogelijk is gemaakt dankzij Zakenvrienden. Met hun steun stellen zij onderzoekers in staat om de ziekte beter te doorgronden, op te sporen en te behandelen.
 

Investeren in topwetenschappers

Als Zakenvriend proberen wij een beetje bij te dragen om kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.
 
Meer informatie over KWF Kankerbestrijding en zakenvrienden;
https://www.kwf.nl/doneren/zakenvrienden-van-kwf

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan