Limid opent nieuwe showroom in Amsterdam

Showroom Amsterdam
20 september 2017 – In samenwerking met onze partner König + Neurath openden wij een nieuwe showroom in Amsterdam. In de showroom zullen onze digitale presentatie oplossingen te zien zijn met het innovatieve kantoormeubilair van König + Neurath.

 

 

Zakenpartner van König + Neurath

König + Neurath biedt alles onder één dak voor de leefruimte op kantoor. Waar het bedrijf begon als meubelmakerij zijn ze inmiddels uitgegroeid tot expert op het gebied van kantoormeubilair met onder andere showrooms in Parijs. Hun designoffensief is duurzaam, gericht op innovatie en met hun dienst productie-op-maat kan er aan individuele klant wensen worden voldaan. Bij König + Neurath is kennis van structuren, processen en culturen in ondernemingen de basis voor nieuwe efficiënte werkruimtes.

 

Laat Limid de inrichting van uw vergaderruimte verzorgen

Met behulp van onze partners voorzien wij u van de perfecte vergadertafel, stoelen, multimediawand en verlichting om uw vergaderruimte compleet te maken. Door een kwalitatief sterk, flexibel en uitgebreid assortiment kunnen wij voldoen aan nagenoeg alle wensen op het gebied van visueel presenteren. Wij kunnen iedere ruimte op maat inrichten met audiovisuele apparatuur en maatwerk meubilair. U krijgt altijd een helder en eerlijk advies met de ideale presentatie oplossing voor uw situatie.

 

Op afspraak of tijdens de inloopmiddag

De officiële opening van de nieuwe showroom vindt plaats op 20 september 2017. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze nieuwe showroom waarin wij u de laatste audiovisuele trends laten zien. U kunt onze showroom bezoeken op afspraak wanneer het u uit komt. Het is tevens mogelijk om zonder afspraak de showroom te bezoeken. Iedere donderdagmiddag van 1 tot 4 uur vindt er een inloopmiddag plaats waar u hartelijk welkom bent.
 

Bereikbaarheid

Vanaf station Amsterdam-Zuid loopt u binnen 10 minuten naar onze Showroom. U kunt parkeren in de parkeergarage Symphony aan de Leo Smitstraat 4 te Amsterdam. Vanuit de parkeergarage is het makkelijkste om via de hellingbaan terug naar buiten te lopen en vervolgens richting de Beethovenstraat te lopen (dit duurt ongeveer 5 minuten). Uitrijkaarten worden door ons verzorgd.

 
Bekijk Routebeschrijving

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan