Limid wordt zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

Limid BV is zakenvriend geworden van KWF kankerbestrijding en steunt hierbij belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek.

showroom Houten
6 juli 2017 – Limid BV is een overeenkomst aangegaan als zakenvriend van KWF kankerbestrijding.
Na een plezierig gesprek met KWF waren wij er snel uit om de komende jaren KWF te steunen.

 

Limid deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Limid draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

 

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

Als Zakenvriend helpt Limid kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.

 

Meer informatie

Wellicht zelf ook zakenvriend worden of anderszins KWF ondersteunen? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan