Ontdek het nieuwste Barco Clickshare Draadloos Presentatiesysteem

Nog beter draadloos presenteren met het nieuwe Barco ClickShare presentatie systeem

Barco Clickshare CSE 800
1 maart 2017 – Mede dankzij onze jarenlange ervaring met presentatieoplossingen binnen het onderwijs, bedrijfsleven en overheid mag u iets van ons verwachten. Als uw partner helpen wij u graag om uw presentaties naar een hoger niveau te tillen. Wij volgen nauwgezet de digitale en technologische ontwikkelingen en kunnen daarom deze nieuwe Barco Clickshare oplossing van harte aan u aanraden.
 

Met de Barco Clickshare CSE 800 wordt draadloos presenteren nog makkelijker. Projecteer uw content vanaf een laptop of mobiel apparaat naar het hoofddisplay met eén simpele klik op de ClickShare knop.
 

De CSE-800 is speciaal ontworpen voor professionele vergaderzalen. De nieuwste ClickShare oplossing is de krachtigste van allemaal en komt met de volgende unieke functies:

Acht mensen kunnen tegelijkertijd content op een dual hoofddisplay presenteren.

Er is zowel automatisch als handmatig beheer van de content mogelijk. De beheerder kan daardoor handmatig kiezen welke gebruiker wanneer content deelt als meerdere mensen tegelijk content willen delen in een grote vergaderzaal.

Door de annotatie functie wordt het display een veelzijdig elektronisch kladblok.
 

Er kunnen tot 64 ClickShare knoppen draadloos worden aangesloten op het CSE 800 basisstation. Het basisstation biedt een breder scala aan verbindingsmogelijkheden, waaronder AirPlay en Google Cast ondersteuning voor non-DHCP content en centraal beheer. Daarnaast is er sprake van twee gescheiden netwerkaansluitingen die onafhankelijk gebruikt kunnen worden met meerdere netwerken (bijvoorbeeld bedrijfs- en gastnetwerk) met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden.
 

De CSE 800 is voorzien van twee HDMI-ingangen en uitgangen, waardoor het basisstation van de CSE-800 geïntegreerd kan worden met reeds aanwezige apparatuur en videoconferentie oplossingen. De nieuwste ClickShare oplossing kan zelfs twee schermen aansturen vanuit eén basisstation.

De CSE 800 zal naar verwachting in de zomer van 2017 beschikbaar zijn.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan