Bètaversie van SMART Kapp module 3.0 is nu beschikbaar

SMART Board Beta update
17 april 2018 – Er is een nieuwe bètaversie beschikbaar voor de SMART Kapp module van SMART Boards 6000 en 7000 (AM30 / AM40-toestellen).
Deze update is bedoeld voor zowel educatieve als zakelijke klanten.
 

De bètaversie is beschikbaar op het bètakanaal in de instellingen van uw SMART Board. Deze eerste bètaversie zal verder verbeterd worden totdat iQ softwareversie 3.0 officieel wordt uitgebracht als upgrade. Dit zal naar verwachting tegen het einde van 2018 plaatsvinden.
 

Wat is er veranderd in de nieuwe SMART Kapp module?

Nieuwe bureaubladachtergrond en startschermervaring
De zwarte menubalk die eerst onderaan het scherm verscheen, is vervangen door een volledig startscherm. De achtergrond van dit startscherm wordt aanpasbaar bij de volgende bètaversie.
 
Nieuwe lay-out van de applicaties
De applicaties invoer, scherm delen, instellingen en opruimen staan nu onderaan het startscherm.
 

Recenten en favorieten
Vanaf het startscherm kunnen gebruikers snel schakelen tussen apps en recente bestanden. De recente bestanden worden weergegeven op het startscherm en kunnen ook worden vastgezet onder favorieten. U kunt de favorieten net zo gemakkelijk weer verwijderen door op opruimen (‘clean up’) te drukken.
 
Lessen delen met het klassenpaneel in de Notebook-player
Net als in de SMART Learning Suite Online omgeving kunnen docenten nu Notebook-lesinhoud naar de apparaten van leerlingen verzenden.
 
Video streamen in de draadloos scherm delen applicatie.
In de draadloos scherm delen applicatie is het nu nog makkelijker om video te streamen. U kunt de video pauzeren of terugspoelen met behulp van de knoppen die op het scherm verschijnen.
 

Bekijk de video

In onderstaande video toont Joe Coplen, Product Manager bij SMART, de nieuwe SMART Kapp module:
 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan