SMART introduceert: nieuwe collectie displays en software producten voor het onderwijs

25 januari 2017 – SMART Technologies, wereldmarktleider van interactieve presentatie oplossingen, heeft drie nieuwe display series gelanceerd. Twee van de nieuwe series zullen worden voorzien van IQ-technologie, die zorgt voor een ongeëvenaarde integratie van persoonlijke apparaten, software en content.

De SMART Board 7000 serie is het meest geavanceerde interactieve display. De exclusieve IQ-technologie maakt het mogelijk om tevens zonder PC of laptopverbinding te kunnen whiteboarden en te surfen op het web. Tevens bevat de IQ module de mogelijkheid voor draadloze schermdeling. Het scherm beschikt over de meest geavanceerde Precieze Hybrid Touch zodat schrijven nauwkeuriger gaat en aanrakingen nog preciezer worden.  Tevens is de software van deze serie voorzien van de gepatenteerde technologieen die alleen verkrijgbaar zijn met interactieve displays van SMART, waaronder Silktouch™, Object Awareness™, Pen ID™ en SMART ink™. De displays zijn verkrijgbaar in de maten 75” en 86”.

De SMART Board 6000 serie is momenteel het populairste interactieve display binnen het onderwijs. Dit scherm zal standaard worden verrijkt met de SMART IQ-technologie. Deze IQ-technologie maakt het mogelijk om tevens zonder PC of laptopverbinding te kunnen whiteboarden en te surfen op het web. Tevens bevat de IQ module de mogelijkheid voor draadloze schermdeling. De displays zijn verkrijgbaar in 65 en 75 inch.


De SMART Board 2000 serie is een scherm dat ontworpen is voor lokalen die meer nodig hebben dan een standaard display. Het is het eerste non-touch scherm dat draadloos delen (iOS, Android en Microsoft) van het scherm heeft geïntegreerd, waardoor direct presenteren vanaf elk apparaat mogelijk is. De 4K Ultra HD resolutie voorziet de lessen en presentaties van een geweldige beeldkwaliteit. Het display is verkrijgbaar in 75 inch.

 

Alle SMART educatieve displays zijn geoptimaliseerd en zijn inclusief SMART Learning Suite-software: een software platform met interactieve lesprogramma’s, spel-georiënteerde activiteiten, formatieve toetsen en online werkruimtes.

SMART heeft als doel om mensen en technologie met elkaar te verbinden om samenwerkende leeromgevingen te creëren die leerlingen doet inspireren. Nu leerlingen steeds vaker digitale innovatie omarmen in hun persoonlijke leven, hebben veel onderwijzers moeite met het opnemen van zinvolle technologie in het klaslokaal. Onderzoek heeft aangetoond dat samenwerkend leren prestaties aanzienlijk kunnen verbeteren en leerlingen waardevolle sociale vaardigheden kunnen bijbrengen, maar vaak worden leerlingen alleen maar aangemoedigd om technologie te consumeren, en niet om content aan te dragen. Met de nieuwe schermen komt hier verandering in.

De displays zullen medio april/mei 2017 verkrijgbaar zijn.

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan