Nieuwe update: SMART Notebook App for iPad

Notebook update
21 november 2017 – De nieuwste versie van de SMART Notebook App voor iPad (versie 3.3) is nu beschikbaar!

 

Nieuwe update beschikbaar: SMART Notebook voor iPad app

Met de nieuwste versie van de SMART Notebook app maakt u nog makkelijker en sneller boeiende, interactieve lessen op uw iPad. Versie 3.3 is nu beschikbaar voor download voor iedere gebruiker met een geldige licentie key. In deze versie zijn onder andere updates voor de Google Drive- en Dropbox integratie toegevoegd en het plaatsen van een link wordt gemakkelijker.

Beschikt u niet over een geldige SMART Notebook licentie key? Neem dan contact met ons op voor informatie en prijsstelling.
 

Wat is er nieuw in versie 3.3?

  • De penkleur kan vanaf nu veranderd worden in meerdere creatieve vullingen, bijvoorbeeld naar een regenboog of sterren stijl, zoals al langer mogelijk is bij Notebook voor op het SMART Board.
  • Het is nu mogelijk om een geanimeerd object te plaatsen in de iPad app.
  • Er zijn extra mogelijkheden bij gekomen voor het plaatsen van een link op een pagina.
  • Google Drive en Dropbox integratie zijn verbeterd.

 

Werk uw applicaties bij naar de nieuwste versie

Het is belangrijk om uw SMART Notebook app up to date te houden en deze bij te werken naar de nieuwste versie. De nieuwste app versie zorgt er onder andere voor dat programma’s probleemloos blijven werken. Daarnaast komen de updates altijd met nieuwe mogelijkheden, een nieuw design en verbeterde prestaties.
 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan