Belangrijke veranderingen beschikbaarheid oude Notebook software

SMART Notebook
12 april 2017 – De nieuwste versie van SMART Notebook software is vanaf maandag 24 april beschikbaar voor download voor iedere gebruiker met een geldige licentie key. In deze versie zijn onder andere updates voor SMART lab en Response 2 toegevoegd en het delen van lessen wordt gemakkelijker.
 
Met de komst van SMART Notebook versie 17 zal de beschikbaarheid van de oude versie 11.4 (de gratis versie) gaan verdwijnen per 1 juli 2017. Gebruikers die 11.4 reeds hebben gedownload en er momenteel mee werken zullen voorlopig geen verandering merken en hun huidige Notebook software kunnen blijven gebruiken.
 
We raden u echter aan om over te stappen op SMART Notebook 17 vanwege de gebruikersvriendelijkheid en de ondersteuning van de laatste besturingssysteem updates.
 
Beschikt u niet over een geldige SMART Notebook licentie key? Neem dan contact met ons op voor informatie en prijsstelling.
 

Nieuwe functies in Notebook 17

1. Deel Notebook bestanden met wie dan ook via een link

  • Leraren kunnen een unieke URL generen voor hun Notebook bestand, zodat ze hun Notebook bestand makkelijker kunnen verspreiden.
  • Zodra de URL in een webbrowser geplakt wordt, zal de download starten.

 

2. Verstuur SMART Notebook bestanden direct naar een SMART Board met iQ technologie.

SMART Technologies heeft twee nieuwe display series gelanceerd die zullen worden voorzien van iQ-technologie. De nieuwste SMART Boards 6000 en 7000 zorgen voor een ongeëvenaarde integratie van persoonlijke apparaten, software en content.

  • Leraren kunnen Notebook bestanden delen over elke netwerkverbinding, voor of tijdens de les.
  • Leraren kunnen hun gedeelde Notebook bestand selecteren via de SMART Notebook Player Lobby op hun SMART Board en beginnen met lesgeven.

 
Meer weten over de Kapp iQ techniek? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan.

 

3. Toets software Response 2 wordt inzichtelijker voor leraren

Vul uw les aan met een korte quiz over de lesstof met de vereenvoudigde toets software Response 2.

  • Response 2 biedt nu per vraag inzicht in de prestatie van de leerlingen terwijl een toets wordt afgenomen.
  • Leraren krijgen de mogelijkheid om te schakelen tussen de inhoud van de vragen en de antwoorden van leerlingen, ook zullen ze over de toets heen kunnen schrijven en de antwoorden van de leerlingen kunnen inzien terwijl een toets wordt afgenomen.

 

4. Updates voor SMART lab activiteiten

SMART lab zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig ‘spel georiënteerd’ lesmateriaal kunt maken. Bepaal uw activiteit, vul deze met uw eigen content/materiaal en begin met lesgeven.
Afbeeldingen worden nu ondersteunt bij de Super Sorteerder activiteit.
Leraren kunnen nu de tijdslimiet aanpassen die leerlingen hebben om de vragen van de Monster Quiz te beantwoorden.

 

Nog geen klant van ons? Wat kunnen wij voor u betekenen?

Limid behoort tot de enige 2 platinum partners van SMART Technologies en is daarnaast gecertificeerd kennis- en servicepartner van i3 Technologies. Limid heeft tevens meer dan 15 jaar ervaring in de Nederlandse onderwijsmarkt.
 
Uiteraard kunt u ook onze showroom in Zwolle of Houten bezoeken om de interactieve touch-producten voor u zelf te zien en aan te voelen met een specialist die de tijd voor u neemt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een advies op maat in onze showroom!

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan