Over Limid

Limid is totaalleverancier van presentatieapparatuur en behoort tot de grootste aanbieders van audiovisuele & ICT totaaloplossingen.
 
Uiteraard willen wij ook graag uw partner zijn op het gebied van presentatieapparatuur. Wilt u ook kennis maken met ons en onze oplossingen in de praktijk zien? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom van Zwolle, Houten of Amsterdam.
 
over Limid illustratie Anne Vree

 

Onze start

Limid behoort tot de grondleggers van de introductie van de interactieve whiteboarden en is al meer dan 15 jaar actief binnen het onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Mede dankzij deze jarenlange ervaring mag u iets van ons verwachten. Kennis van zaken, de juiste oplossing op de juiste plaats en een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding zijn voor ons uitgangspunten. Deskundige medewerkers besteden tijd en aandacht aan u als klant. Digitale en technologische ontwikkelingen worden dan ook nauwgezet gevolgd en toegepast.
 

Bekijk een video impressie van ons bedrijf

 

Vooruitstrevend

Wij zijn onder andere platinum service – en kennispartner van het SMART en lopen voorop in de ontwikkeling van interactieve presentaties, trainingen, colleges en vergaderingen. Limid is in staat om voor iedere ruimte maatwerkoplossingen te bieden, efficiënt en professioneel ingericht, waarbij u als klant het maximale haalt uit de apparatuur.
 
Over limid
 

Merkonafhankelijk

Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Door een kwalitatief sterk, flexibel en uitgebreid assortiment kunnen wij voldoen aan nagenoeg alle wensen op het gebied van visueel presenteren. Onze adviezen worden niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies.
 

Customer service

Zeer belangrijk, zowel voor als na de aanschaf. Limid biedt u een plezierig en persoonlijk contact en onze mensen beschikken over een uitgebreide en parate kennisdatabase voor een juist advies. Wij zorgen er daarom ook voor dat u zich bij ons echt ’klant’ voelt!
 

SMART Platinum Partner

Limid is tevens kennis- en service partner van SMART in Nederland en is daarmee als Platinum partner van SMART geregistreerd. Hiermee bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit in advies, levering en service.

Limid zakenvriend van KWF

Helaas kennen velen in hun directe omgeving mensen die ziek zijn en tegen kanker vechten. Dat geldt ook bij Limid op de werkvloer. Ook wij staan tenslotte midden in de samenleving. Wij zijn in 2017 een overeenkomst aangegaan met KWF om deze als ‘zakenvriend’ jaarlijks financieel te ondersteunen. Op deze manier proberen wij ook een beetje te helpen om het doel van KWF te realiseren: : minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.
 
Met onze steun hopen wij tevens een gevoel van steun te geven aan kankerpatienten in de directe omgeving van Limid. Tevens willen wij onze medewerkers, klanten en relaties inspireren om ook mee te helpen kanker terug te dringen.
 
Meer informatie: Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding.
 

Technici

Alle technici zijn langere tijd verbonden aan Limid, waardoor de continuïteit van de service en installaties gewaarborgd is. We hechten veel waarde aan het kennisniveau van de technici, vandaar dat wij inzetten op een langdurige werkrelatie met onze mensen. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat u in geval van reparatie een technicus op bezoek krijgt die bekend is met u als klant, de aan u geleverde apparatuur en de configuratie van de apparatuur. De technici hebben daarbij allemaal de beschikking over door Limid beschikbaar gesteld vervoer. Bijna vanzelfsprekend beschikken al onze technici tevens over een VCA diploma.

 

Kwaliteitsborging

Limid hecht grote waarde aan het succesvol uitvoeren van uw opdracht. Van aanvraag tot oplevering dragen wij zorg voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden.
Kwaliteitsbewust werken is voor ons een vanzelfsprekende zaak. Het ISO 9001 certificaat van Limid geeft hiervan de bevestiging.
Voor de activiteiten op de projectlocatie zijn we VCA* gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige uitvoering van de werkzaamheden.
 

Nieuwsgierig naar onze oplossingen? Neem gerust contact op voor een afspraak!

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan