Waarom u een goede audio installatie nodig heeft

Een presentatie moet gehoord worden. Een uitstekende spraakverstaanbaarheid en een kwalitatief goed presentatiegeluid zijn van groot belang voor de luisteraar. Krakende speakers, niet werkende microfoons, onvoldoende kwaliteit geluid leiden de aandacht te veel af van uw boodschap. Iedere ruimte is anders (omvang, vorm, wanden, etc) en vraagt om een andere geluidsvoorziening.

 

Limid adviseert u graag voor de best passende oplossing in uw presentatieomgeving. Zo kijken wij niet alleen naar wattages en decibellen, maar adviseren u de juiste audio apparatuur geschikt voor uw unieke omgeving.

 

Audio installatie SMARTBoard Illustratie Anne VreeEen goede installatie laat u voelen alsof u in dezelfde ruimte bent met uw gesprekspartner. Dankzij de haarscherpe 1080p videokwaliteit van de camera en de ultrabreedbeeld audio kunt u elke gezichtsuitdrukking en niet-verbale communicatie zien waardoor de samenwerking verbeterd.

 

Luidsprekers

Luidsprekers dienen een kwalitatief goed geluid te creëren. Afhankelijk van het geluid dat versterkt dient te worden en de ruimte waarin dit plaats moet vinden zijn er passende formaten en opstellingen van luidsprekers mogelijk. Daarnaast is de toepassing erg van belang. Limid levert van eenvoudige versterkte luidsprekers voor bijvoorbeeld het klaslokaal tot aan digitaal stuurbare line array systemen voor grote presentatieruimtes.  Door het op de juiste wijze combineren van luidsprekers met die specifieke toepassingen en bereik creëren we zo een passend geluid voor iedere omgeving.

 

Microfoons

Voor het versterken van spraakgeluid, bieden wij diverse microfoons. Denkend aan een (draadloze) handheld microfoon, een grensvlak- microfoon of plafond-microfoon. De microfoon kunt u zien als een beginpunt in uw audio-circuit, vandaar dat de kwaliteit van de microfoon erg belangrijk is.

Besturing

Om de bediening van het geluid zo eenvoudig mogelijk te houden voor de gebruiker, biedt Limid een aantal besturingsmogelijkheden.  Denk bijvoorbeeld aan een overzichtelijk (touch) bedieningspaneel en of mixer, waarmee u de totale voorziening kunt besturen.  Of bedient u liever uw voorziening via u computer of iPad? Veel is mogelijk, neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan