De vier beste add-ons voor uw display

Header display add-ons Illustratie Anne Vree

 

Mede dankzij onze jarenlange ervaring met presentatieoplossingen binnen het onderwijs, bedrijfsleven en overheid mag u iets van ons verwachten. Als uw partner helpen wij u graag om uw presentaties naar een hoger niveau te tillen. Wij volgen nauwgezet de digitale en technologische ontwikkelingen en kunnen daarom de volgende display add-ons van harte aan u aanraden.

 

Barco Clickshare slider

 

1. Draadloos presenteren met Barco Clickshare

Met Barco Clickshare wordt draadloos presenteren nog makkelijker. Projecteer uw content op het hoofddisplay vanaf elk mogelijk toestel met eén simpele klik.

Clickshare komt met de volgende voordelen:

  • Productiever vergaderen. Geen kabels, geen gedoe. Schakel snel en simpel van presentator.
  • Beveiligde verbinding. Gewoon veilig en vol vertrouwen documenten delen.
  • Op tijd beginnen. Sluit aan, klík en begin.

Laat u ontzorgen. Neem contact met ons op voor een voorstel voor een Clickshare installatie op uw locatie.

 

Soundbar

 

2. Een rijk geluid met soundbar voor uw display

Deze exclusieve soudbar configuratie biedt een rijk en vol geluid van een hoge kwaliteit. U zult een zeer realistisch en indrukwekkend geluidsveld ervaren van deze stijlvolle single-body eenheid die aansluit bij de beeldkwaliteit van uw display. Neem contact met ons op voor een voorstel voor een soundbar installatie op maat.

 

3. Draadloos presenteren met VIA Connect Pro

Naast Clickshare biedt het VIA Connect vergadersysteem een goed en vergelijkbaar alternatief voor draadloos presenteren. Sluit uw toestel draadloos aan op het display door in te loggen bij het geïnstalleerde VIA programma op uw laptop of door de app te openen op uw mobiele toestel.

  • Tegelijkertijd delen. Vier deelnemers kunnen tegelijkertijd documenten delen, HD video’s afspelen en skypen en chatten.
  • Draadloze verbinding tot 255 apparaten.
  • Effectief vergaderen. Samenwerken wordt nog makkelijker.

Neem contact met ons op voor een voorstel voor een VIA Connect installatie op maat.

 

 

 

4. All-in-one Video Conference Systeem

Dit videovergadersysteem is een all-in-one totaalpakket en bestaat uit een speakerphone, camera, hub en een afstandsbediening. Alle onderdelen zijn via de Hub met elkaar verbonden via Bluetooth en NFC. Dankzij de haarscherpe 1080p videokwaliteit en de ultrabreedbeeld audio kunt u elke gezichtsuitdrukking en niet-verbale communicatie zien waardoor de samenwerking verbeterd. De camera heeft een kijkhoek van 90 graden en kan draaien, kantelen en zoomen om tijdens de vergadering het blikveld te veranderen naar bijvoorbeeld een whiteboard met aantekeningen. Dit systeem is geschikt voor vergaderruimtes tot ongeveer 14 personen en is het aanbevolen toestel om Skype for Business in de vergaderzaal mee te realiseren.

Neem contact met ons op voor het maken van een voorstel op maat.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan