Draadloos of radeloos?

Draadloos of radeloos illustratie Anne Vree
 

De draad kwijt

Steeds vaker wordt ons gevraagd om een advies uit te brengen in de aanschaf van een draadloos presentatiesysteem. De vraag naar draadloos presenteren is met het groeiende gebruik van o.a. tablets en Smartphones (BYOD) toegenomen en daar spelen fabrikanten van draadloze systemen goed op in.
 
In veel marketing uitingen lijkt het erop dat de beschikbare systemen kunnen voorzien in al uw wensen en eisen voor draadloos presenteren. Volledig vertrouwend op deze informatie en lukraak een systeem kopen leidt echter veelal tot teleurstelling. Zo kan het voorkomen dat het systeem stoort op uw bedrijfsnetwerk, de functionaliteit met iOS en Android tegenvalt of het product niet te beheren is door uw IT afdeling.
 
Draadloos presenteren brengt de nodige voordelen met zich mee. U kent vast en zeker het gedoe met verschillende VGA en HDMI adapters, rommelige of te korte bekabeling en defecte aansluitpunten? Een draadloos systeem kan dit soort tijdverslindende problemen voorkomen en dat bespaart tijd en frustratie tijdens uw meeting. Het werkt prettig om een vergaderfaciliteit binnen te lopen en in mum van tijd draadloos uw content of presentatie te kunnen delen op het scherm.
 

Laat u adviseren

Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt adviseren wij om vooraf uw wensen en eisen te formuleren. Hiermee kunnen wij u uiteraard assisteren om vervolgens te komen tot de best passende oplossing.
 

Neem contact met ons op

Bent u van plan om draadloos presenteren in te zetten in uw vergaderfaciliteiten? Limid biedt advies over de verschillende producten, mogelijke toepassingen en integratie binnen uw faciliteiten.
 
 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan