Wat het nieuwe werken voor u betekent

Het nieuwe werken is een steeds vaker gehoorde term die door vele verschillende organisaties en mensen op een andere manier wordt uitgelegd. Het Nieuwe Werken is ook een lastig begrip omdat het vele facetten heeft waar een ieder zijn of haar belangrijke elementen uithaalt.

 

Het kantoor wordt steeds meer een ontmoetingsplek. Naast goede koffie, goede middelen, comfortabele werkplekken is het essentieel dat collega’s hun informatie en kennis snel kunnen uitwisselen en delen. Bij Het Nieuwe Werken horen ook dan vernieuwende middelen en technologieën.

 

Zorg er daarom als werkgever voor dat er op kantoor faciliteiten aanwezig zijn, waarmee je als groep live kunt samenwerken. En dat die faciliteiten ook voldoen aan de digitale eisen van de nieuwe kantoren. De clue is dat mensen naar kantoor willen komen om dingen te doen die thuis niet mogelijk zijn, zoals persoonlijke ontmoeting met collega’s.

 

Het nieuwe werken vergaderruimte SMART Board Illustratie Anne Vree

Binnen Het Nieuwe Werken en het papierloos werken zijn er goede digitale middelen beschikbaar om live vergaderen en brainstormen te faciliteren. Hierbij kunt u denken aan digitale whiteboards (SMARTBoard).

 

Het voordeel van een SMARTBoard?

Samenwerken via meerdere computers hoeft men niet per se op kantoor te doen. SMARTBoards zijn ideaal voor live presentaties, brainstormsessies of meetings.

Een aantal grote klanten van ons zijn bezig met de overgang naar Het Nieuwe Werken. Eén van de vragen die bedrijven hadden, was inderdaad hoe zij hun collega’s op kantoor maximaal zouden kunnen faciliteren. De SMARTBoards spelen daarin een belangrijke rol.

Een vergadering kan worden gestroomlijnd en een PowerPoint presentatie kan interactief worden gemaakt. Men kan namelijk tijdens de presentatie aanvullende aantekeningen en opmerkingen maken. Deze worden vervolgens verwerkt in de presentatie en de notulen. De productiviteit van de werknemer neemt hierdoor toe tijdens vergaderingen en presentaties.

 

Limid en Het Nieuwe Werken

Als leverancier van interactieve presentatie, vergader- en trainingsmiddelen probeert Limid een bijdrage te leveren aan belangrijke onderdelen binnen Het Nieuwe Werken. Dit doen wij bijvoorbeeld via; vergaderen op afstand, interactieve bijeenkomsten en brainstormsessies. Wilt u meer informatie over wat Limid voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan