Ontdek de nieuwste software updates

Werk uw software bij naar de nieuwste versie voor een optimaal gebruiksgemak

Het is belangrijk om uw SMART software naar de nieuwste versies bij te werken. Nieuwe updates zorgen er voor dat programma’s weer probleemloos werken. Daarnaast komen software updates met nieuwe functies, een nieuw design en verbeterde prestaties.
De nieuwste versies van de SMART software zijn beschikbaar voor iedere gebruiker met een geldige SMART licentie key. Mocht uw software binnenkort verlopen, neem dan contact met ons op om een nieuwe licentie aan te schaffen.

 

software updates smart notebook

Belangrijke veranderingen beschikbaarheid Notebook software

Met de komst van SMART Notebook versie 17 zal de beschikbaarheid van de oude versie 11.4 (de gratis versie) gaan verdwijnen per 1 juli 2017. Gebruikers die 11.4 reeds hebben gedownload en er momenteel mee werken zullen voorlopig geen verandering merken en hun huidige Notebook software kunnen blijven gebruiken.

We raden u echter aan om over te stappen op SMART Notebook 17 vanwege de gebruikersvriendelijkheid en de ondersteuning van de laatste besturingssysteem updates.

Beschikt u niet over een geldige SMART Notebook licentie key? Neem dan contact met ons op voor informatie en prijsstelling.

 

Nieuwe functies in Notebook 17

In deze versie zijn onder andere updates voor SMART lab en Response 2 toegevoegd en het delen van lessen wordt gemakkelijker.

 

1. Deel Notebook bestanden met wie dan ook via een link

Leraren kunnen een unieke URL generen voor hun Notebook bestand, zodat ze hun Notebook bestand makkelijker kunnen verspreiden.
Zodra de URL in een webbrowser geplakt wordt, zal de download starten.

 

2. Verstuur SMART Notebook bestanden direct naar een SMART Board met iQ technologie.

SMART Technologies heeft twee nieuwe display series gelanceerd die zullen worden voorzien van iQ-technologie. De nieuwste SMART Boards 6000 en 7000 zorgen voor een ongeëvenaarde integratie van persoonlijke apparaten, software en content.
Leraren kunnen Notebook bestanden delen over elke netwerkverbinding, voor of tijdens de les.
Notebook bestanden zijn op elk moment toegankelijk op het SMART Board.
Leraren kunnen hun gedeelde Notebook bestand selecteren via de SMART Notebook Player Lobby op hun SMART Board en beginnen met lesgeven.
Meer weten over de Kapp iQ techniek? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan.

 

3. Toets software Response 2 wordt inzichtelijker voor leraren

Vul uw les aan met een korte quiz over de lesstof met de vereenvoudigde toets software Response 2.
Response 2 biedt nu per vraag inzicht in de prestatie van de leerlingen terwijl een toets wordt afgenomen.
Leraren krijgen de mogelijkheid om te schakelen tussen de inhoud van de vragen en de antwoorden van leerlingen, ook zullen ze over de toets heen kunnen schrijven en de antwoorden van de leerlingen kunnen inzien terwijl een toets wordt afgenomen.

 

4. Updates voor SMART lab activiteiten

SMART lab zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig ‘spel georiënteerd’ lesmateriaal kunt maken. Bepaal uw activiteit, vul deze met uw eigen content/materiaal en begin met lesgeven.
Afbeeldingen worden nu ondersteunt bij de Super Sorteerder activiteit.
Leraren kunnen nu de tijdslimiet aanpassen die leerlingen hebben om de vragen van de Monster Quiz te beantwoorden.

 

Met de komst van de nieuwste versies van de SMART Board software is er tevens een nieuwe licentiestructuur geïntroduceerd:

 

Het SMART Software onderhoudsplan

 

Bij aanschaf van uw SMARTBoard ontvangt u een jaarlicentie voor de SMARTBoard software. Om na dit jaar blijvend gebruik te blijven maken van de nieuwste updates en upgrades adviseren wij u deze software te onderhouden. Deze mogelijkheid bieden wij u voor een vast bedrag per jaar.

De belangrijkste voordelen van het SMART Software onderhoudsplan:

  • Onbeperkt gebruik van telefonische helpdesk;
  • Altijd de beschikking over de nieuwste SMART Board software;
  • Software inclusief updates en upgrades, gedurende onderhoudsovereenkomst;
  • Onbeperkt gebruik van SMART software binnen onderwijsinstellingen;
  • SMART Software is tevens te gebruiken op concurrerende systemen;
  • Flexibele looptijden van 1 tot en met 6 jaar.

Bestaande SMART Board gebruikers kunnen eveneens gebruik maken van dit programma. De jaarlijkse prijs zal mede afhankelijk zijn van het aantal ‘SMARTBoard ruimtes’.

Nieuwe overeenkomst afsluiten

Als partner van SMART biedt Limid u de mogelijkheid om het SMART Software onderhoudsplan onder te brengen in bestaande of nieuwe onderhoudsovereenkomsten binnen uw organisatie en/of onderwijsinstelling. Dit betekent dat wij voor een vast bedrag per jaar zowel onderhoud op uw hardware alsmede op uw SMART Software verzorgen en u de komende jaren altijd up to date blijft.

Wenst u een voorstel op maat neemt u dan contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan