Volg een training van onze gecertificeerde trainers

Voorkom dat uw organisatie de kansen van het digiboard mist en dat uw manier van vergaderen of lesgeven verouderd. Schaf een training aan!

Training illustratie Anne Vree

 

SMARTBoard /Digibord / i3Board Training

Gebruik uw audiovisuele producten optimaal. Limid en SMART helpen de gebruiker om interactief en effectief het interactief display te gebruiken. De trainingen gaan verder dan het aanleren van de technische vaardigheden en spelen in op de visie van u als klant op interactiviteit binnen uw ruimte.
 

Wat houdt een training in?

U wordt vaardig gemaakt in het gebruik van het interactief display en leert om de software op de juiste manier toe te passen om het board zo effectief mogelijk in te zetten bij vergaderingen, brainstormsessies, lesgeven en trainen.

Initiatie en basistrainingen stimuleren de technische vaardigheden en de gebruiker verkent hierbij de mogelijkheden van de soft- en hardware optimaal.

 

Waarom zou je een training moeten volgen?

Onderwijs en bedrijfsleven zijn voortdurend onderhevig aan ontwikkelingen. Meer en meer dienst kennisoverdracht interactief, inspirerend en procesgericht te zijn. De trainingen gaan verder dan het aanleren van technische vaardigheden en spelen in op de visie van de organisatie, de ict kwaliteiten van de gebruiker en op de leergierigheid van de gebruikers en medewerkers.

 

Wat is de kracht van een training?

De kracht van de training ligt in de inspiratie, het enthousiasme en de uitwisseling van ideeën. Omdat de trainers uit het onderwijs of bedrijfsleven komen, herkennen zijn de problematiek en kunnen zij tijdens de training veel praktijkvoorbeelden geven, zodat het rendement groot is.

De missie van de trainer is de gebruikers te dagen. Onze visie is aan te tonen dat als je durft, er ongekende mogelijkheden zijn in prestatieverbetering, in didactiek, in motivatie en in rendement.

Limid, SMART en i3 geloven, om naast de hardware ook met training en software, een totaaloplossing te kunnen bieden voor iedere organisatie.

 

Aanpak Trainingen

Wij bespreken met u wat de doelstellingen en wensen zijn. Op basis van dit contact komt de keuze voor een trainingsprogramma al dan niet op eigen locatie tot stand. Wij beschikken over gecertificeerde trainers en zijn in staat om maatwerk en kwaliteit te leveren.

 

Welke trainingen bieden wij aan?

Wij bieden verschillende trainingen van verschillend apparatuur op elk niveau. Van beginner (fase 1) tot expert (fase 4) niveau. Vooraf wordt samen met u afgestemd welke training voor uw organisatie van toepassing kan zijn.
Voor een halve dag geven wij een training aan een groep tot maximaal 15 personen op uw schoollocatie.

 

Training events en training op locatie materialen

Regelmatig worden er trainingen gehouden op een aantal vastgestelde data op vaste locaties in Nederland en België. Tevens bieden wij u trainingen op eigen locatie aan.

 

Gratis training materialen

Leer uw SMART producten te gebruiken met onze simpel en snel te gebruiken Quick References of Snelle Handleidingen. Deze materialen kunnen vrij worden gedownload of via email naar u verstuurd worden.

Consulting en advies

Een organisatie ontwikkelt een missie en visie bij het implementatietraject SMART oplossingen. Welke ontwikkeling wilt u realiseren? Welke resultaten wilt u terugzien en wat zijn de behoeften van u als organisatie?
 
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van trainingen neemt u dan contact met ons op.
 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan