Digital Signage

digital signage
Digitaal informeren heeft een vlucht genomen in de afgelopen jaren.
 
Het succes en de aandacht voor digitale informatie valt of staat met het actueel en aantrekkelijk maken van deze informatie. Hierin zit voor veel organisaties de uitdaging waardoor schermen “op zwart” staan ofwel niet de juiste informatie op het juiste moment tonen.
 
Onze informatieschermen kunnen wij in vrijwel elke positie monteren. Door een eenvoudige App te gebruiken is het vullen van de schermen met de gewenste info een stuk eenvoudiger en kan door de agendafunctie te gebruiken op ieder moment van de dag de op die plaats en dat moment gewenste informatie worden getoond.
 
Roosterwijzigingen, publieke informatie, ruimtereservering, RSS of xml data, “broodje van de dag” zijn voorbeelden van digitaal informeren.
 
Naast het leveren en installeren van de apparatuur en software staan wij ook voor u klaar wanneer u templates met de juiste opmaak wenst.

 

Functies en voordelen

Kort samengevat: de functies en voordelen van digital signage:

  • Een scherm dat 24/7 aan staat biedt meer aandacht voor uw informatie;
  • Snel en eenvoudig digitaal communiceren vanuit een centraal punt;
  • Veranderingen kunnen realtime worden weergegeven;
  • Geschikt voor alle mogelijke content: video, audio en data;
  • Limid is in staat om templates op maat voor u op te maken in een professioneel ontwerpprogramma, in de huisstijl van uw organisatie.

 
Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan een van onze demo-ruimtes of maak een afspraak met een van onze adviseurs op uw locatie.

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan