Auditorium


Een auditorium is een belangrijke lesomgeving waarbij audiovisuele techniek een zeer belangrijke rol speelt. Uw lezing, symposia, congres of presentatie valt of staat met uitstekende beeldtechniek, geluid- lichtinstallatie en overzichtelijk regiesysteem.
 
Limid denkt graag met u mee om de juiste invulling te geven aan uw auditorium of collegezaal. Wij inspireren u graag bij diverse referenten waar u een goede indruk krijgt van de vele mogelijkheden.
 
Wij laten u met enthousiasme onze innovatieve oplossingen zien zoals: Een op maat gemaakt katheder voorzien van intelligente technieken, draadloze beeldprojectie, interactieve presentatiedisplays of ervaar zelf de unieke eigenschappen van een professioneel wave guide (line array) geluidssysteem.
 
Eenvoudige connectiviteit en overzichtelijke bediening staan bij ons altijd voorop. Wij creëren de meest gunstige presentatieomgeving voor de gebruiker en de mogelijke beheerder. Tijdens de realisatie van uw presentatieruimte is ons doel om de gebruiker(s) van de lesomgeving optimaal te laten omgaan met de aangebrachte audiovisuele techniek en onze kennis over te dragen voor het beste resultaat.
 

Functies en voordelen

Kort samengevat: de functies en voordelen van een goede auditorium ruimte:

  • Bereik uw publiek met de juiste audio installatie en grootbeeld projectie;
  • Bedien alle apparatuur vanaf de lessenaar via één op maat gemaakt bedieningspaneel;
  • Optimale weergave van zowel spraak als muziek.

 

Nieuwsgierig naar onze oplossingen? Neem gerust contact op voor een afspraak!
 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan