Aula

aula
Limid denkt graag met u mee om de juiste invulling te geven aan uw aula. U heeft een goede presentatie oplossing nodig op deze unieke locatie waar leerlingen dagelijks bij elkaar komen, groepsactiviteiten gedaan kunnen worden en waar vaak schoolfeesten worden gegeven. Dit vraagt om een ruimte met informatieve digital signage schermen en presentatie mogelijkheden te over.
 

Krachtige geluidsinstallatie

Uw presentatie moet gehoord worden. Dat vraagt om een redelijke verstaanbaarheid. Wij leveren krachtige geluidsystemen zodat uw presentatie zeker gehoord wordt. Met onze professionele systemen maakt u ook uw schoolfeest onvergetelijk.
 

Uniek bedieningspaneel

Zeker omdat een aula voor zoveel verschillende toepassingen gebruikt kan worden, is het belangrijk dat medewerkers de installatie goed kunnen bedienen. Een op maat gemaakte bedieningspaneel helpt uw personeel om snel en overzichtelijk een keuze te maken.
Onze technici en vormgever maken een design dat speciaal voor uw wensen is ontworpen. Een knoppenpaneel of een hypermodern touchpaneel, alles is mogelijk.

 

Functies en voordelen

Kort samengevat: de functies en voordelen van een moderne aula ruimte:

  • Beelden die niemand zal ontgaan;
  • Krachtige geluidsweergave voor presentaties of schoolfeesten;
  • Een flexibele presentatie oplossing maakt uw aula klaar voor diploma uitreikingen, overblijven en voorstellingen;
  • Prachtige verlichting maakt het af.

 

Maak een afspraak en laat u inspireren!

Wij inspireren u graag bij diverse referenten waar u een goede indruk krijgt van de vele mogelijkheden.

 
Nieuwsgierig naar onze oplossingen? Neem gerust contact op voor een afspraak!

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan