SMART Board 8000 met wandbeugel

Zo’n prachtige vergaderruimte verdient een fraaie presentatie oplossing! Limid heeft deze boardroom voorzien van een SMARTBoard 8000.
 

De SMART Technologies 8000-series

Met de innovatieve nieuwe KAPP IQ functies en Skype for business, een geweldige interactieve alleskunner!
 
De SMART Kapp 8065i iQ Pro biedt met 1-touch toegang tot een whiteboard, een webbrowser en draadloos scherm delen, zonder dat er een externe pc voor nodig is. U kunt over alle bestanden die u op het display weergeeft schrijven en uw notities opslaan. Sluit uw laptop aan om eenvoudig videoconferencing mogelijk te maken. Sluit tot welliefst 6 stuks SMART Kapp Pro’s op andere locaties op elkaar af en laat tot 250 deelnemers bijdragen aan de sessie van waar dan ook ter wereld.
 

Wandbeugel

Met deze (onzichtbare) wandbeugel voor zware schermen is de installatie voorzien van een stevige wandmontage. Na ophangen wordt het geheel geborgd met een pin, zodat het scherm niet van de beugel kan vallen. Deze borgpin is optioneel te voorzien van slot tegen diefstal.
 

Kabelmanagement

Het SMART Board is geoptimaliseerd met maar één elektriciteitskabel. Afhankelijk van waar uw stopcontact zich in de ruimte bevindt kunnen wij deze voor u wegwerken met een kabel- of wandgoot.
 
Nieuwsgierig naar deze oplossing? Neem gerust contact op voor een demonstratie! (in onze showroom of op locatie).

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan