SMART Board 6065 op een vloerkolom met zijvlakken

Limid installeert: 5-vlaks SMART Board 6065 met twee magnetische zijflappen. Het SMART Board is op een hoogteverstelbaar vloerkolom gemonteerd wat deze oplossing zeer geschikt maakt voor gebruikers van verschillende lengtes.
 

Interactief lesgeven met prijswinnende software

Het grote succes van het interactieve whiteboard het SMARTBoard komt met name voort uit de unieke software die SMART heeft ontwikkeld. Naast de standaard whiteboarding software wordt elke SMARTBoard oplossing geleverd met het beste softwarepakket binnen het onderwijs: De SMART Learning Suite, waarmee u interactieve lessen creërt en beheert.
 

Het inrichten van uw leeromgeving

Limid biedt u een plezierig en persoonlijk contact en onze mensen beschikken over een uitgebreide en parate kennisdatabase voor een juist advies. Zo is het mogelijk om het interactief display aan de wand te bevestigen, maar is het ook mogelijk om een extra laag verstelbaar onderstel te nemen om bijvoorbeeld met kleuters te kunnen werken. Het display kan ook op een trolley geplaatst worden, zodat het scherm makkelijk wendbaar is.
Tevens is er de mogelijkheid om zijvlakken aan het display toe te voegen zodat u extra ruimte heeft om op te schrijven.
 

Neem gerust contact op voor een presentatie oplossing die bij uw school past.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan