Diverse schermen op verrijdbaar onderstel

Limid hielp deze scholengemeenschap aan een volwaardige collegezaal met de installatie van deze krachtige mobiele displays.
 

SMART Kapp iQ Pro

De SMART Kapp 8065i iQ Pro biedt met 1-touch toegang tot een whiteboard, een webbrowser en draadloos scherm delen, zonder dat er een externe pc voor nodig is. U kunt over alle bestanden die u op het display weergeeft schrijven en uw notities opslaan.
 

Philips Signage U-line 75″

Fascineer uw publiek via een ultragroot scherm met 4K Ultra HD resolutie, vier keer de resolutie van een traditioneel Full HD-scherm. De 3840 x 2160 pixels maken het beeld verfijnd en levensecht.
 

Verrijdbaar onderstel voor het ultieme gebruiksgemak

Deze hoogwaardige large format display trolley is speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Door het grote elektrische verstelbereik kan deze trolley eenvoudig op uw gewenste hoogte worden gebracht. Alle vier de robuuste zwenkwielen zijn voorzien van een rem. De trolley is zeer wendbaar en gemakkelijk te verplaatsen.
 

Handgrepen

Een set gemonteerde handgrepen zorgt voor een uitstekende wendbaarheid van de trolley.
 

Afsluitbare kast met kabelmanagement

De trolley is tevens voorzien van een afsluitbare apparatuurkast aan de achterzijde. Deze is veilig af te sluiten middels een slot met sleutel.
 
Nieuwsgierig naar deze oplossing? Neem gerust contact op voor een demonstratie! (in onze showroom of op locatie).

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan