Onderhoud / Bezoek op locatie bij een technische storing

bezoek op locatie
Als u een storing heeft, kunt u contact opnemen met ons. Na analyse van uw situatie kan onze servicemedewerker bepalen of er hulp op afstand nodig is of dat er een technicus ingepland dient te worden.
 
Uw ruimte zal worden bezocht door een door de fabrikant geautoriseerde servicetechnicus van Limid. De technicus zal de aanwezige projector/large format display of touch-screen onderhouden volgens het onderhoudsschema en voorschrift van de fabrikant. De apparatuur wordt voorzien van eventuele upgrades en firmware updates. De technicus zal de gehele installatie controleren op slijtage en rapporteert de staat en gebruik van de aanwezige apparatuur. We minimaliseren uitval door storingen en verlengen de levensduur van de apparatuur.
 
Onderhoud op locatie is inbegrepen in ons SLA-abonnement.
 
Mede dankzij onze jarenlange ervaring kunt u van ons een adequate support- en serviceverlening verwachten. Limid is geautoriseerd servicepartner voor nagenoeg alle A-merken waarmee een vlotte en flexibele afhandeling van uw servicevraagstukken gewaarborgd is.
 
U kiest voor ons omdat:

  • Limid gecertificeerd kennis – servicepartner is van nagenoeg alle A-fabrikanten;
  • Limid beschikt over eigen technici, eigen vervoer en vervangende apparatuur
  • Limid technici hebben arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd en zijn al langer verbonden aan Limid, waardoor de continuïteit van de service gewaarborgd is;
  • Limid een landelijke dekking heeft en er altijd op korte termijn een servicetechnicus beschikbaar is;
  • Limid kennis van zaken heeft door jarenlange ervaring in de audiovisuele markt;
  • Limid duidelijk en helder communiceert met u over kosten, verwachtingen en oplossingen.

 
logo's
 
Supportmelding aanvragen? Klik op onderstaande button:

 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan