Showroom Amsterdam

In samenwerking met onze partner König + Neurath hebben wij inmiddels ook een showroom locatie in Amsterdam. In de showroom zijn onze digitale presentatie oplossingen te zien met het innovatieve kantoormeubilair van König + Neurath.
 

Laat Limid de inrichting van uw vergaderruimte verzorgen

Door een kwalitatief sterk, flexibel en uitgebreid assortiment kunnen wij voldoen aan nagenoeg alle wensen op het gebied van visueel presenteren. Wij kunnen iedere ruimte op maat inrichten met audiovisuele apparatuur en maatwerk meubilair. Met behulp van onze partners voorzien wij u van de perfecte vergadertafel, stoelen, multimediawand en verlichting om uw vergaderruimte compleet te maken. U krijgt altijd een helder en eerlijk advies met de ideale presentatie oplossing voor uw situatie.

 

 

Maak een afspraak

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze nieuwe showroom waarin wij u de laatste audiovisuele trends laten zien. U kunt onze showroom bezoeken op afspraak wanneer het u uit komt.
 

Bereikbaarheid

Vanaf station Amsterdam-Zuid loopt u binnen 10 minuten naar onze Showroom. U kunt parkeren in de parkeergarage Symphony aan de Leo Smitstraat 4 te Amsterdam. Vanuit de parkeergarage loopt u richting de Beethovenstraat 530 (dit duurt ongeveer 5 minuten).
 
Uitrijkaarten worden door ons verzorgd.

 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan