Showroom Houten

Laat Limid de inrichting van uw vergaderruimte verzorgen.

Graag willen wij u kennis laten maken met de diverse mogelijkheden die wij als leverancier van presentatieapparatuur en inrichter van diverse ruimtes kunnen bieden. Een bezoek aan één van onze showrooms is dan dè manier om ook daadwerkelijk de interactieve Touch-oplossingen te kunnen zien en voelen.

 

Een ruimte met de nieuwste oplossingen

Wij hechten veel waarde aan onze showroomruimte. Met bekende fenomenen als ‘Het nieuwe werken’, ‘lean werken’, Scrum ruimtes, Huddle en BIM ruimtes en ‘vergaderen op afstand’ voorzien wij u graag in goede oplossingen en advies in een van onze inspirerende ruimtes waarmee u gebaat kunt zijn.
 

Maak een afspraak

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom waarin wij u de laatste audiovisuele trends laten zien. U kunt onze showroom bezoeken op afspraak wanneer het u uit komt.
 

Bereikbaarheid

U kunt met de stoptrein naar Houten reizen, vervolgens wordt u door ons opgehaald. Als u per auto reist kunt u parkeren naast ons pand aan de Duwboot 91, te Houten. Onze showroom bevindt zich in het tweede gedeelte van de Duwboot en op de eerste etage.

 

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan