Showroom Zwolle

Als leverancier van interactieve (touch) oplossingen voor onderwijs, bedrijfsleven en overheid wil Limid dicht bij de klant staan en hen de mogelijkheid geven om daadwerkelijk de interactieve touch-producten te kunnen zien en voelen in een showroom.

  Graag willen wij u kennis laten maken met de diverse mogelijkheden die wij als leverancier van presentatieapparatuur en inrichter van diverse ruimtes kunnen bieden.
Wij hechten veel waarde aan onze showroomruimtes. Met bekende fenomenen als ‘Het nieuwe werken’, ‘lean werken’, Scrum ruimtes, Huddle en BIM ruimtes en ‘vergaderen op afstand’ voorzien wij u graag in goede oplossingen en advies in een van onze inspirerende ruimtes waarmee u gebaat kunt zijn.

 

Maak een afspraak

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom waarin wij u de laatste audiovisuele trends laten zien. U kunt onze showroom bezoeken op afspraak wanneer het u uit komt.

 

Bereikbaarheid

U kunt met de trein naar Zwolle reizen, vervolgens wordt u door ons opgehaald. Als u per auto reist kunt u parkeren naast ons pand aan de Ohmstraat 2, te Zwolle. Onze showroom bevindt op de eerste etage van ons kantoor.

 

Kom naar onze showroom  en laat u inspireren!

   
   

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan