Boardroom

boardroom
Voor veel organisaties is de boardroom niet louter bedoeld voor aansturing en interne meetings maar juist één van de visitekaartjes voor externe gasten.
 
Naast optimale functionaliteit en gebruiksgemak dient de Boardroom in esthetisch opzicht onderscheidend te zijn.
 
Voor nieuwbouw en met name ook voor renovatie projecten stellen we boardroom configuraties samen uit AV oplossingen, AV mediawanden en bijpassend meubilair waarin noodzakelijke techniek op een subtiele wijze zijn weggewerkt.
 
Graag creëren wij ruimtes waar we door u gewenste technieken samenvoegen en integreren tot een gebruikersvriendelijke configuratie. Naast alle min of meer bekende technieken als Displays, Touch, Video conference, geluid etc. adviseren wij u met name ook in de aanvullende mogelijkheden als draadloos, interactief, papierloos, efficiëntie, ergonomie en esthetiek.
 

Functies en voordelen

Kort samengevat: de functies en voordelen van een boardroom:

  • Verbluf uw externe gasten met een mooie ruimte;
  • De boardroom is voorzien van de juiste presentatie apparatuur, geen kabels geen gedoe;
  • Mooie boardrooms inspireren en verblijden uw personeel;
  • Moderne apparatuur verbetert de samenwerkingsmogelijkheden.

 
Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan een van onze demo-ruimtes of maak een afspraak met een van onze adviseurs op uw locatie.

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan