Huddle Ruimte

Huddle
Het verlangen om omzet te verhogen, kosten te verlagen en klanten tevreden te houden is niet nieuw. Het is de basis voor elk succesvol bedrijf. Dat betekent echter niet dat het makkelijk te bereiken is. Pogingen tot vernieuwing schieten vaak te kort, met initiatieven die alleen tijdelijk winst maken als gevolg.

 

Slechte resultaten zijn vaak het resultaat van slechte communicatie. Feedback van belanghebbenden te laat verwerken, een verouderde documentversie bewerken of doorstuurmailtjes sturen om een blokkade te identificeren; Ze zorgen allemaal voor verwarring en vertraging.

 

Dit is waarom samenwerkingsinstrumenten zoals Huddle een enorme waarde opleveren voor bedrijven. Goede communicatie leidt tot goede resultaten.

 

Wat is Huddle?

 

Een Huddle ruimte is in essentie een ontmoetingsplek voor 3 tot 4 personen met een Ultra HD Touchscreen. Het touchscreen in de Huddle ruimte richt zich op gebruiksgemak en interactiviteit. U kunt het scherm van uw laptop draadloos delen op het touchschreen (via presentatieoplossingen zoals i3Sync, Barco Clickshare of VIA Connect), de schrijffunctie is met een druk op de knop onmiddellijk actief en u kunt vergaderen met mensen op afstand via een videoconferencing programma naar keuze (Skype for Business, Cisco, etc.) Daarbij is het mogelijk om data en videobeelden zowel full screen als met split screen (meerdere beelden naast/boven elkaar) te bekijken en te bespreken.

 

De Huddle ruimte bevindt zich vaak als een kleine ruimte in een open werkplek, hier fungeren ze als ideale ruimte om privacy te genereren en de focus te bewaren. Met de aanwezigheid van Huddle ruimtes is er minder behoefte om een kamer te boeken, waardoor medewerkers sneller en makkelijker met elkaar kunnen overleggen. Met behulp van Huddle kan de organisatie heel snel een samenwerkingsruimte opbouwen. Deelnemers uit het hele bedrijf – ongeacht hun locatie – kunnen die werkplek niet alleen gebruiken om samen te werken aan projectdocumenten, maar ook om commentaar te delen en vooruitgang te volgen.

 

Omdat de Huddle software zich in de Cloud plaats vindt, worden updates altijd gesynchroniseerd met de apparaten van deelnemers, zodat ze altijd toegang hebben tot de nieuwste inhoud, taken en communicatie.

 

Huddle zorgt ervoor dat teams makkelijk samen kunnen werken, ongeacht hun locatie. Huddle wordt een hub van activiteit – zodat iedereen minder tijd besteed aan het organiseren van documenten en taken, het goedkeuren van zaken en het zoeken naar updates in e-mail – en juist meer tijd besteed aan taken die uitzonderlijke resultaten opleveren.
 

Akoestiek in de Huddle ruimte

Onderzoek heeft aangetoond dat een slechte akoestiek een negatieve invloed kan hebben op uw medewerkers. Ze kunnen zich moeilijk concentreren en worden snel afgeleid. Zeker bij Huddle ruimtes die zich in een open ruimte bevinden dient hier rekening mee te worden gehouden.
 
Wilt u weten hoe uw werkomgeving op akoestisch gebied presteert? Op de website van onze partner Ahrend kunt u een Akoestiek quickscan uitvoeren, zodat u zeker weet of uw Huddle ruimte een fijne werkplek is.
 

 

Functies en voordelen

Kort samengevat: de functies en voordelen van een Huddle Ruimte:

  • Sneller spontaan met elkaar overleggen: minder behoefte om een kamer te boeken;
  • Verbetering van de communicatie en samenwerking;
  • Optimaal gebruik van een kleine ruimte.

 

De laatste ontwikkelingen wat betreft Huddle

Een voorbeeld van een Touchscherm dat speciaal gemaakt is voor een Huddle Ruimte is de i3Huddle. Op de ISE vakbeurs in 2017 filmde Limid de volgende demo video:

 

 

Nieuwsgierig naar onze oplossingen? Neem gerust contact op voor een afspraak!

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan