Vergaderruimte

vergaderruimte
Ze zijn er nog volop; Traditionele presentatiemiddelen zoals het whiteboard, de papieren flipover en eventueel beamer / projectiescherm opstellingen. Vandaag de dag krijgen wij meer en meer aanvragen voor innovatieve digitale vervangers van deze traditionele middelen. Interactieve displays, videocommunicatie en krachtige meetingssoftware die zorgen voor oplossingen waarmee u gereedschap heeft om informatie snel te delen en direct vast te leggen. Denk ook aan draadloos presenteren, vergaderen op afstand en content sharing via de cloud. Een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden.

 

Functies en voordelen

Kort samengevat: de functies en voordelen van een moderne vergaderruimte:

  • Altijd actuele software.
  • Makkelijk en intuïtief werken: Kies een krachtig aanraakscherm of ga voor een non-touch oplossing die draadloos scherm delen geïntegreerd heeft.
  • Geen kabels, geen gedoe. De noodzakelijke techniek is op een subtiele wijze weggewerkt.
  • Moderne apparatuur verbetert de samenwerkingsmogelijkheden.

 

Limid is gespecialiseerd in het creëren en onderhouden van toonaangevende vergaderomgevingen waarbij hedendaagse interactieve techniek centraal staat. Het uiteindelijke resultaat is altijd inspirerend om te zien, en verhogen het enthousiasme en de betrokkenheid van de aanwezigen tijdens uw meetings.

 

Onze oplossingen en producten anticiperen altijd op de continue veranderende vergader-, trainings-, brainstorm- en presentatiecultuur. Vanzelfsprekend is een goed gesprek met u als opdrachtgever een eerste vereiste waarbij van beide kanten een ‘goed’ gevoel moet ontstaan om met elkaar de juiste invulling van uw vergaderomgeving te bepalen.

 
Nieuwsgierig naar onze oplossingen? Neem gerust contact op voor een afspraak!

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan