Referentie Amity International School

De missie van Amity International School is om een boeiende en uitdagende leeromgeving te bieden waar studenten in staat worden gesteld om academisch, sociaal en emotioneel te slagen. Elk individu wordt in staat gesteld om te gedijen en een positief verschil te maken in de maatschappij.
 

amity  

Leren binnen een op onderzoek gebaseerd curriculum

De studenten van Amity leren binnen een real-world, op onderzoek gebaseerd curriculum dat hun individualiteit, creativiteit en unieke interesses bevordert. Amity moedigt haar studenten aan om innovatieve en reflectieve denkers te zijn die veerkracht en vastberadenheid tonen. Ze promoten ethische, verantwoordelijke actie voor positieve verandering en bieden kansen voor teamwerk en leiderschap. De keuze voor een wereld merk als SMART Board was voor de hand liggend. De kans dat studenten na hun opleiding (deels) in het buitenland komen te werken is namelijk groot.
 

amity2  

Het stimuleren van samenwerken en creativiteit

Het SMART Board stimuleert samenwerken en creativiteit onder studenten. Creativiteit wordt gezien als één van de voornaamste vaardigheden die een mens in de toekomst nodig heeft. Het SMART Board ondersteund studenten bij het inzetten en bevorderen van hun creativiteit. Het slaat een brug naar de technologische middelen waar studenten mee te maken krijgen wanneer zij na hun opleiding de arbeidsmarkt betreden. Het inzetten van interactieve displays voor samenwerken, brainstormen en overleggen wordt steeds meer commodity.
 

amity  

SMART Learning Suite lessenplatform

De SMART Learning Suite software biedt tevens een excellent platform voor docenten om hun lessen voor te bereiden. Lessen kunnen interactief worden gemaakt en met behulp van mobiele devices kunnen studenten actief deelnemen aan de les. De mogelijkheid om binnen Microsoft Office en pdf te werken met digitale inkt en als native bestand op te slaan wordt volop benut.
 

amity  

Ook interesse?

Heeft u ook een ruimte waar innovatie en een technologisch slimme audiovisuele oplossingen nodig is? Neem dan contact met ons op. In overleg is een referentiebezoek mogelijk. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!
 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan