Mobiel SMART Board 6000 met Lim Multikabel

De opdracht

De scholengemeenschap waar deze installatie geplaatst is, wilde graag een interactief scherm die in meerdere ruimtes gebruikt kon worden.
 

De oplossing

Wij installeerden een SMART Board 6000 op een elektrisch in hoogte verstelbare trolley, zodat deze makkelijk naar verschillende ruimtes te verplaatsen is.
 
Dankzij de LIM Multikabel in beschermende kabelkous is het eeuwige probleem van diverse persoonlijke apparaten met allemaal verschillende aansluitingen opgelost. De LIM Multikabel heeft twee verloopstukjes, waarmee u met één kabel heel veel toestellen kan aansluiten. De Adapter Tethers die de verloopstukjes met elkaar verbinden, voorkomt dat ze worden meegenomen.
 
De gebruikers kunnen hun laptop op het SMART Board aansluiten en tegelijk hun laptop voorzien van stroom dankzij de ingebouwde stekkerblokken in de tafel.
 

Beter samenwerken dankzij een eerlijk advies

Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Onze adviezen worden dus niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies, die bij uw situatie past.
 
SMART Board 6000 recensie verkoper Maikel
 

Neem contact met ons op

Bent u van plan om display technologie in te zetten in uw vergaderfaciliteiten? Limid biedt advies over het formaat, mogelijke toepassingen en integratie binnen uw faciliteiten.
 
 

 

 

Bekijk de producten uit deze installatie

SMART Board 6000

SMART Board 6075 Interactive Display

Het SMART Board 6065 biedt met 1-touch toegang tot een whiteboard, een webbrowser en draadloos scherm…

 

Bachmann coni

Bachmann Coni Duo inbouwstekkerblok

Bachmann Coni Duo inbouwstekkerblok geeft flexibiliteit rondom vergaderruimten. De Coni zit geïntegreerd in het…

 

LIM Multikabel

De LIM Multikabel is dé oplossing voor het eeuwige probleem van diverse persoonlijke apparaten met allemaal verschillende aansluitingen…

 

Elektrisch verstelbare trolley

LIM elektrisch verstelbare trolley

Deze hoogwaardige large format display trolley is speciaal ontworpen voor intensief gebruik.
Door het grote elektrische…

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan