Scrumruimte: de ideale Ruimte voor Agile zelfsturende teams

Limid is gevraagd om een ruimte in te richten om te kunnen Scrummen, dus het werken in een multidisciplinair team in korte sprints. Visualiseren is een belangrijke eigenschap van Scrum. Je kan het hierbij zo gek maken als je zelf wilt. Van een kale muur waarop je post-its plakt, whiteboarden met magnetische notes tot een ruimte met om je heen digitale Smartborden of displays. Het idee van Scrum is dat je op vaste tijden kort samenkomt om te bepalen wat er moet gebeuren en wat er de dag ervoor is uitgevoerd. Het is dus van belang dat er een centrale plaats is waar iedereen samenkomt.

 

Tegelijkertijd moet iedereen ook rustig kunnen werken op de momenten dat er geen meeting plaatsvindt. Limid heeft bij een onderwijsinstelling een scrum ruimte voorzien van een 75-inch SMART Board en een volledige whiteboard achterwand. Er kan eenvoudig geconnecteerd worden, zowel middels een draad als Draadloos. Daarbij is het SMART Board ook verrijdbaar en elektrisch in hoogte te verstellen, evenals de aanwezige tafel. Zo kan de ruimte snel omgebouwd worden indien dat noodzakelijk is voor het creatieve proces.

 

Beter samenwerken dankzij een eerlijk advies

Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Onze adviezen worden dus niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies, die bij uw situatie past.

 

SMART Board 6000 recensie verkoper Maikel 

Neem contact met ons op

Bent u van plan om display technologie in te zetten in uw vergaderfaciliteiten? Limid biedt advies over het formaat, mogelijke toepassingen en integratie binnen uw faciliteiten.

 

 

Bekijk de producten uit deze installatie

SMART Board 6000

SMART Board 6075 Interactive Display

Het SMART Board 6065 biedt met 1-touch toegang tot een whiteboard, een webbrowser en draadloos scherm…

 

Meer
info

 

Bachmann coni

Bachmann Coni Duo inbouwstekkerblok

Bachmann Coni Duo inbouwstekkerblok geeft flexibiliteit rondom vergaderruimten. De Coni zit geïntegreerd in het…

 

Meer
info

LIM Multikabel

De LIM Multikabel is dé oplossing voor het eeuwige probleem van diverse persoonlijke apparaten met allemaal verschillende aansluitingen…

 

Meer
info

Elektrisch verstelbare trolley

LIM elektrisch verstelbare trolley

Deze hoogwaardige large format display trolley is speciaal ontworpen voor intensief gebruik.
Door het grote elektrische…

 

Meer
info

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan