Teamgerichte vergaderruimte: oplossingsgericht vergaderen met touchscreens

Limid is gevraagd om een ruimte in te richten om teamgericht te kunnen samenwerken en vergaderen, ondersteund door moderne SMART Boarden en de nog altijd vertrouwde Whiteborden en flipovers. Een ideale combinatie van oude en nieuwe hulpmiddelen. Connecteren van een eigen device kan eenvoudig middels een kabel Ook kan er gebruik gemaakt worden van de aanwezige vaste pc. Het SMART Board elektrisch in hoogte te verstellen, zodat iedereen (klein en groot) optimaal kan werken. 

 

Beter samenwerken dankzij een eerlijk advies

Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Onze adviezen worden dus niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies, die bij uw situatie past.
 
SMART Board 7000 recensie review verkoper Maikel
 

Neem contact met ons op

Bent u van plan om display technologie in te zetten in uw vergaderfaciliteiten? Limid biedt advies over het formaat, mogelijke toepassingen en integratie binnen uw faciliteiten.
 
 

 

 

Bekijk de producten uit deze installatie

SMART kapp 8075i iq pro

SMART Board 6065 Interactive Display

De SMART Board 6065 Pro biedt met 1-touch toegang tot een whiteboard, een webbrowser en draadloos scherm…

 

Meer
info

smart meeting pro

SMART Meeting Pro software

Verbeter het teamwerk met onze SMART Meeting Pro-software voor meer samenwerking- en vergaderproductiviteit. Dit is de drijvende…

 

Meer
info

Vloerkolom

LIM elektrisch verstelbare vloerkolom

Deze large format display vloerkolom is speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Door het grote verstelbereik…

 

Meer
info

mediaconsole laptopplateau lim

LIM Laptopplateau met mediaconsole

De LIM laptopplateau met mediaconsole sluiten wij gemakkelijk voor u aan op uw trolley of vloerplaat. Het afdekkraam met…

 

Meer
info

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan