SMART Board 6065 op vloerkolom met laptopplateau

De installatie

Deze vergaderruimte is voorzien van een SMART Board 6065 met SMART Meeting Pro software. Het touchscherm is op een elektrisch verstelbare vloerkolom gemonteerd zodat deze altijd op de juiste hoogte af te stellen is. Tevens zit er een op maat gemaakte LIM laptopplateau met een mediaconsole aan de vloerkolom gemonteerd zodat gebruikers hun laptop makkelijk en snel kunnen aansluiten. Het afdekraam met schakelmateriaal heeft een contactdoos, USB- en HDMI aansluitingen en een MediaLink Controller.
 

Beter samenwerken dankzij een eerlijk advies

Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Onze adviezen worden dus niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies, die bij uw situatie past.
 
SMART Board 7000 recensie review verkoper Maikel
 

Neem contact met ons op

Bent u van plan om display technologie in te zetten in uw vergaderfaciliteiten? Limid biedt advies over het formaat, mogelijke toepassingen en integratie binnen uw faciliteiten.
 
 

 

 

Bekijk de producten uit deze installatie

SMART kapp 8075i iq pro

SMART Board 6065 Interactive Display

De SMART Board 6065 Pro biedt met 1-touch toegang tot een whiteboard, een webbrowser en draadloos scherm…

 

smart meeting pro

SMART Meeting Pro software

Verbeter het teamwerk met onze SMART Meeting Pro-software voor meer samenwerking- en vergaderproductiviteit. Dit is de drijvende…

 

Vloerkolom

LIM elektrisch verstelbare vloerkolom

Deze large format display vloerkolom is speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Door het grote verstelbereik…

 

mediaconsole laptopplateau lim

LIM Laptopplateau met mediaconsole

De LIM laptopplateau met mediaconsole sluiten wij gemakkelijk voor u aan op uw trolley of vloerplaat. Het afdekkraam met…

 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan