Presentatieruimte: vergaderen en op een gezonde manier netwerken

De opdracht

Je klanten de mogelijkheid bieden om na een vergadering of presentatie direct de golfbaan op te gaan om te netwerken of ontspannen. Dat is het idee van deze golfbaan in Ermelo waar recent een luxe uitvoering van een SMART Board is geleverd. Het weidse uitzicht vanuit de ruimte over de golfbaan geeft een unieke en ontspannende sfeer. Een perfecte locatie voor bijvoorbeeld een (interactieve) product introductie, netwerk bijeenkomst of nieuwjaarsborrel. Het SMART Board, voorzien van Intel NUC, biedt naast standaard functies zoals schrijven in Powerpoint of pdf ook de mogelijkheid om draadloos te presenteren of de ingebouwde whiteboard functie te gebruiken.
 

Beter samenwerken dankzij een eerlijk advies

Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Onze adviezen worden dus niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies, die bij uw situatie past.
 
SMART Board 7000 recensie review BASF verkoper wijnand
 

Neem contact met ons op

Bent u van plan om display technologie in te zetten in uw vergaderfaciliteiten? Limid biedt advies over het formaat, mogelijke toepassingen en integratie binnen uw faciliteiten.
 
 

 

 

Bekijk de producten uit deze installatie

SMART Board 7075

SMART Board 7086 Interactive Display

De nieuwe “SMART Board 7000 serie” is het meest geavanceerde interactieve display. 4K Ultra HD videoresolutie. 16 gelijktijdige…

 

Meer
info

HDMI 3.0 highspeed

LIM HighSpeed HDMI installatiekabel

Deze 3 meter HDMI LIM installatiekabel zorgt ervoor dat u uw eigen laptop of device aan het display aan te…

 

Meer
info

Jamo soundbar sb36

Jamo SB36 Zwarte Soundbar

De Jamo SB 36 soundbar heeft een geïntegreerde subwoofer. De buitenzijde is stijlvol voorzien van zwarte stof…

 

Meer
info

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan