Vergaderkamer: bouwen met BIM

De installatie

Deze mooie BIM-ruimte van een bouwkundig bureau voorzien van een 75 inch 4K touch display uit de 6000 serie van SMART Technologies. Via de keurig weggewerkte cable cubby’s kan eenvoudig externe apparatuur zoals een laptop of tablet worden aangesloten. Een hoogwaardige videoverbinding maakt tevens vergaderen op afstand mogelijk. Dit bouwkundig bureau heeft met haar nieuwe BIM room weer een stap gezet voor een totaal aanbod in BIM en 3D engineering. Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor de bouw&industrie? Neemt gerust contact op!
 

Beter samenwerken dankzij een eerlijk advies

Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Onze adviezen worden dus niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies, die bij uw situatie past.
 
SMART Board 7000 recensie review seydlitz notarissen  bv verkoper john
 

Neem contact met ons op

Bent u van plan om display technologie in te zetten in uw vergaderfaciliteiten? Limid biedt advies over het formaat, mogelijke toepassingen en integratie binnen uw faciliteiten.
 
 

 

 

Bekijk de producten uit deze installatie

SMART kapp 8075i iq pro

SMART Board 6075 Interactive Display

De SMART Board 6075 Pro biedt met 1-touch toegang tot een whiteboard, een webbrowser en draadloos scherm…

 

Meer
info

smart meeting pro

SMART Meeting Pro software

Verbeter het teamwerk met onze SMART Meeting Pro-software voor meer samenwerking- en vergaderproductiviteit. Dit is de drijvende…

 

Meer
info

Logitech ptz webcam

Logitech PTZ Pro 2 Camera

De Logitech PTZ Pro 2 levert de beste optics en levensechte video om een ervaring te creëren alsof u samen in dezelfde ruimte zit…

 

Meer
info

Bachmann coni

Bachmann Coni Duo inbouwstekkerblok

Bachmann Coni Duo inbouwstekkerblok geeft flexibiliteit rondom vergaderruimten. De Coni zit geïntegreerd in het…

 

Meer
info

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan