SMART Board & Logitech Event

Beperkte plaatsen - registreer snel!

Smart Event 

“Laat u in slechts 90 minuten helemaal bijpraten over de nieuwste SMART Board oplossingen!”

 

Schrijf u nu in

(deelname is gratis!)

 

Voor wie is het interessant?

Voor iedereen die meer wil weten van moderne techniek die gebruikt kan worden binnen het onderwijs, bedrijfsleven of overheid.
 

Hoeveel tijd gaat dit kosten

Tijd is kostbaar, daarom zorgen wij ervoor dat u in 90 minuten volledig bent bijgepraat. Uiteraard zijn er voorzieningen om na de sessie een drankje/hapje te nemen in het restaurant of verder te spreken met uw contactpersoon.
 

Waar gaan de sessies over?

Robin Schoonderwoerd en Remco van der Tas van SMART Technologies en Angela Hordijk van Logitech bundelen krachten om u gedurende een 90 minuten durende informatieve sessie handvatten te geven. Waar kunt u op letten? Met welke technologie of methodologie boekt u het meeste rendement? Wat is het verschil tussen prijs en kosten en waar kunt u kosten mee besparen?
 

smart event sprekers
 

Wie zijn de sprekers?

Robin Schoonderwoerd
Area Manager Benelux – SMART Technologies
 
Robin kenmerkt zich door een unieke mix van ervaring binnen het onderwijs & zakelijk segment. Zo geeft hij diverse oplossing en product gerelateerde trainingen en webinars. Met een achtergrond in zowel ICT als AV ontsluit hij de opgedane kennis naar advies – en implementatietrajecten. Met energie en passie deelt hij graag zijn kennis van het vak en de innovatieve oplossingen die daarbij horen.
 
Remco van der Tas
Channel Manager Benelux – SMART Technologies
 
Remco heeft tientallen jaren ervaring in het zakelijk segment op het gebied van (interactieve) displayoplossingen. Ervaringen heeft hij opgedaan door zowel de klantzijde te staan alsook vanuit vendoren. Door deze mix en vele implementatietrajecten begeleid te hebben, is hij in staat de juiste punten onder de aandacht te brengen hoe er Rendement en Resultaat uit technologie gehaald kan worden, hoe SMART zich daarin onderscheid en welke trends er gaande zijn.
 
Angela Hordijk
Enterprise Marketeer – Logitech
 
Angela is verantwoordelijk voor de business to business marketing binnen Logitech for Business. Samen met de Logitech for Business account managers en klanten werkt zij aan campagnes om de eindgebruikers zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van de vele mogelijkheden die Logitech aan een bedrijf kan bieden. Tijdens het event zal Angela vertellen op welke manier de Video Conferencing producten van Logitech van toegevoegde waarde kunnen zijn voor een productieve en efficiënte manier van samenwerken binnen een team.

 

Waar vindt het plaats?

Het event zal plaatsvinden bij Logitech Benelux, Leusderend 28, 3832 RC Leusden
 

Welke tijden en dagen zijn beschikbaar?

Wij werken met 4 aanvangstijden op dinsdag 9 en woensdag 10 oktober, afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u deze zelf boeken.
 

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want er is beperkt plaats.
 

Kies een dagdeel uit de volgende sessies:* Deze vragen zijn verplicht
Limid verwerkt uw gegevens alleen om uw aanvraag te behandelen. Lees meer in onze privacyverklaring.
 

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan