Video: eerste beelden van SMART TeamWorks

Bekijk de video

19 september 2018 – Belangrijk nieuws! SMART ontwikkeld een nieuwe, platform-onafhankelijke vergadersoftware genaamd ‘SMART Teamworks’, die u veel gedoe uit handen zal nemen. U hoeft nooit meer een foto van de notities te maken of uw laptop met een kabel te verbinden!
In onderstaande video worden de eerste beelden getoond van de nieuwe platform-onafhankelijke software SMART TeamWorks:
 

 

SMART TeamWorks: wat weten we al?

Uniek aan de software is dat deze platform-onafhakelijk is. U kunt video-vergaderen tijdens een Whiteboard sessie via Webex, Skype of Zoom (en zelfs via uw telefoon met de SMART conference plugin) en ruimtes boeken via de agenda’s van Gmail en Office 365.
 
Draadloos scherm delen kan tot en met wel liefst 8 apparaten, vanaf elk merk apparaat.
 
Ook kunt u op afstand mee vergaderen via uw eigen device via een beveiligde verbinding. U kunt dan zelf ook notities, afbeeldingen, internetpagina’s, video’s en dergelijke aan het whiteboard toevoegen als de presentator u beheerdersrechten geeft.
 
Klaar met vergaderen? Dit systeem maakt een samenvatting van de vergadering door alle gewenste bestanden voor u op te slaan in één overzichtelijk mapje op een locatie naar keuze. Op uw server, via mail of USB staat dan een geluidsopname van de vergadering, een opname van het scherm en alle bestanden en notities die tijdens de vergadering geopend zijn. U kunt de vergadering dus ook nog gemakkelijk terugkijken!
 

Wanneer is de software beschikbaar?

De software zal naar verwachting in december beschikbaar zijn.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u de producten live in actie zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Zwolle, Houten of Amsterdam.
Neem direct contact met ons op via 038 - 420 90 90

Vraag adviesgesprek aan